BAŞKAN KOÇAK'IN TORUNLARI, GÖRKEMLİ SÜNNET DÜĞÜNÜYLE ERKEKLİĞE ADIM ATTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak'ın torunları Muhammed Emin Koçak ve Metehan Koçak, görkemli bir kır sünnet düğünüyle erkekliğe adım attı. 

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak'ın torunları, Seda ve İzzet Koçak çiftinin oğulları Muhammed Emin Koçak ve Metehan Koçak, görkemli bir kır sünnet düğünüyle erkekliğe adım attı. 

Başkan Koçak'ın Mutluluğu Gözlerinden Okundu

Kazıcık Tolu köyünde gelenek ve göreneklere uygun bir şekilde gerçekleştirilen muhteşem düğünde, Başkan Koçak ve Seda-İzzet Koçak çifti, düğüne katılım gösteren davetliler ile yakından ilgilendi.  

Torunlarının erkekliğe ilk adımını muhteşem bir düğünle taçlandıran Başkan Koçak'ın mutluluğu gözlerinden okunurken, yöresel halay ekibi eşliğinde anne Seda ve baba İzzet Koçak, çocuklarıyla sahneye çıktı. 

Kahta Ziraat Odası Başkanı, Çocukların Kirveliğini Yaptı

Adıyaman Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, çocukların kirveliğini yaparken; Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, siyasetçiler, daire müdürleri, STK başkanları, iş dünyası ve binlerce davetli muhteşem düğünde bir araya geldi. 

Latif Doğan Ezgileriyle, Davetliler Keyifli Anlar Yaşadı

Düğünde Aksaray'a özgü lezzetler ikram edilirken,  Türkücü Latif Doğan, birbirinden güzel türküleriyle geceye renk katarak davetlileri eğlendirdi. Animasyon ekibi de çocuklara unutulmaz anlar yaşatarak, eğlencenin dozunu artırdı. 

Anadolu Ekspres Gazetesi ailesi olarak Başkan Koçak'ın torunları, Seda-İzzet Koçak çiftinin biricik oğulları Muhammed Emin ve Metehan Koçak'ın erkekliğe ilk adımının hayırlara vesile olmasını diler, Koçak ailesine oğullarının damatlığını görmeyi de nasip etmesini temenni ederiz. Haber: Harun Atalay 


  • 3
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
JASAT Aranan 12 Firariyi EnselediÖnceki Haber

JASAT Aranan 12 Firariyi Enseledi

Sünnet Şöleninde Çocuklar, Eğlenceye DoyacakSonraki Haber

Sünnet Şöleninde Çocuklar, Eğlenceye Doy...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar