Başkan Dinçer: Aksaray, Marka Şehir Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: Aksaray, Marka Şehir Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesinin ardından Aksaray'a birçok proje kazandırılırken, Türkiye'de yaşanabilir kentler arasında da üst sıralara gelmeye devam ediyor.

Başkan Dinçer, Dünya Şehircilik Günü'nün anlam ve önemine vurgu yapma amacıyla bir mesaj yayımladı.

 

"Aksaray Marka Şehir Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor"

Doğal ve tarihi dokuyu koruyarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Aksaray bırakmak için büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Dinçer, "Aksaray’ımız göç alan ve büyüyen illerimiz arasında. Yerel idareciler olarak şehrimizin sadece bugününü değil yarınını da düşünerek hareket ediyoruz. Altyapı olmadan üst yapı olmaz düşüncesiyle Aksaray’da adeta bir alt yapı seferberliği başlattık Üst yapıda ise yeşil ve modern Aksaray unsurunu birlikte barındıran, çağın gerekliliklerine ayak uyduran bir şehir inşa ediyoruz. Aksaray Modern şehircilik anlayışı, turizmi, sanayisi ile marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" ifadelerini kullandı. Şehirde metruk binaları modern ve yatay mimariye uygun şekilde geri kazandıran Aksaray Belediyesi, şehrin daha iyi bir görüntüye sahip olması için çaba göstermeyi sürdürüyor.  Çevreci kimliğini ön plana çıkaran Belediye, Entegre Katı Atık Depolama Tesisiyle çevreyi koruma altına alırken, aynı zamanda binlerce evin elektrik ihtiyacını da karşılıyor. Yenilenebilir enerji kaynakları konusunda da önemli bir yatırımın altına imza atan Aksaray Belediyesi, Salı pazarının üzerine güneş paneli yerleştirerek ekonomiye katkı sağlıyor.

Başkan Dinçer," Aksaray ortak paydasında şehrimizin bugünü ve yarını için mesai mefhumu olmaksızın çalışmaya devam ediyoruz" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin: “Gerçek Bir Çözüm İstiyorsak Bunu Ancak Birlikte Oluşturabiliriz”Önceki Haber

Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin: “Gerçek...

Yeni Belediye Hizmet Binası İnşaatında Sona GelindiSonraki Haber

Yeni Belediye Hizmet Binası İnşaatında S...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar