Başkan Aktürk: “Biz Bu Millete Efendi Olmaya Değil, Hizmetkâr Olmaya Geldik”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Aktürk: “Biz Bu Millete Efendi Olmaya Değil, Hizmetkâr Olmaya Geldik”
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, vatandaşa hizmette oy hesabıyla hareket etmediklerini ifade ederek, "Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik" dedi.

Başkan Aktürk, AK Parti'nin vatandaşa hizmette oy hesabı yapmadığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman çiftçinin, esnafın yanında olduğunu ve AK Parti olarak vatandaşla iç içe olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

"Engelleri Allah Razı Olsun Sözünden Aldığımız Güç ve Motivasyonla Aşarak Bu Günlere Geldik"

En güzel çalışmaları yapmak için gayret ettiklerini ifade eden Başkan Aktürk, "Bu hizmetleri getirirken karşılaştığımız engelleri milletimizin gönlünden kopup gelen ‘Allah razı olsun’ sözünden aldığımız güç ve motivasyonla aşarak bugünlere geldik. Sadece yatırım yapmakla kalmadık, siyasi, diplomatik, askeri, dış ticaret etki alanımızı ülkemizin kalkınma hedeflerini destekleyecek şekilde güçlendirdik, tahkim ettik. Ülkemizi bölgesinin lideri, dünyanın sözü dinlenen ülkeleri grubuna çıkarttık. Bunun için diyoruz ki, günlük sıkıntılarımızı konuşurken, dertlenirken, Türkiye’nin mevcut kazanımlarını hangi badirelerden geçerek elde ettiğini hatırımızdan çıkartmamalıyız. Ülkemizin vakti ve enerjisi yıllarca vesayet güçleri üzerinden milli irade hiçe sayılarak, demokrasi kağıt üzerinde bırakılarak, siyasetin altı boşaltılarak heba edilmiştir" dedi.

 

"Biz Bu Millete Efendi Olmaya Değil, Hizmetkar Olmaya Geldik"

Türkiye Yüzyılında milletle olan yürüyüşe yerel hizmetlerde de en güzel çalışmaları yapmak için gayret ettikleri söyleyen Aktürk, “Vatandaşımızla bir oluyor, buluşuyor, dinliyor ve çözüme dönük adımlar atıyoruz. Ülkemize, milletimize ve aziz hemşerilerimize karşı büyük bir sorumluluklarımız var. Bunun için her daim diyoruz ki hep birlikte daha çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla, belediyelerimizle, mahalle temsilciliklerimizle velhasıl tüm kadrolarımızla birlik ve beraberlik içinde eser ve hizmet siyasetimizde ki hedeflerimize doğru yürüyeceğiz. Tüm teşkilatlarımızla kol kola, gönül gönle vererek çalışarak hayırlı işlere imza atmaya devam edeceğiz. Bu birliktelik ve güçlü bağ aziz hemşerilerimize çok daha güzel hizmetler olarak yansıyor. Tabii biz işimize ve vatandaşımızın bize ne dediğine bakıyoruz. Şehrimizin her noktasına her kesime hizmet vermek için canla başla çalışıyoruz. Son olarak şunu da ifade etmek isterim ki, her zaman altını çizdiğimiz ve söylediğimiz bir söz var. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Sloganlarla konuşmuyoruz, içi boş tartışmaların tarafı olarak konuşmuyoruz. Biz hizmetlerimizle, yaptıklarımızla konuşuyoruz. Eserlerimizle konuşuyoruz. Onun için durmak yok yola devam diyoruz" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sobadan Çıkan Kıvılcım, Yaşlı Kadının Sonu OlduÖnceki Haber

Sobadan Çıkan Kıvılcım, Yaşlı Kadının So...

Modern Tarım Uygulamalarıyla KOP Bölgesi İklim Değişikliğine HazırlanıyorSonraki Haber

Modern Tarım Uygulamalarıyla KOP Bölgesi...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar