“Basın Çalışanlarımızın Her Daim Yanlarında Bulunacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Basın Çalışanlarımızın Her Daim Yanlarında Bulunacağız”
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, bir mesaj yayımlayarak basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Erkılınç, "Basın çalışanlarımızın bugüne kadar olduğu gibi her daim yanlarında bulunacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Genel Müdürü Erkılınç, 10 Ocak Çalışanlar Günü kapsamında kutlama mesajı yayınlayarak, basın çalışanlarının gününü tebrik etti.

 

"Basın Çalışanlarımızın Bugüne Kadar Olduğu Gibi Her Daim Yanlarında Bulunacağımızı İfade Etmek İstiyorum"

Farklı dünya görüşlerine rağmen haberlerde nesnel bir dil tercih eden basın mensuplarının, demokrasinin güçlenmesinde büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Erkılınç, "Mesleki değerlere tam bağlılıkla çalışmalarını sürdüreceğine inandığım Türk basınında, iş güvencesi, verilen emeğin karşılığının alınması ve kayıt dışı istihdamın önlenmesine yönelik beklentileri; mutlaka çözüme kavuşturulması gereken haklı talepler olarak görüyor ve koşulsuz destekliyorum. Ülkemizde ve dünyanın her bir köşesinde zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ve gayret ile vazifelerini sürdüren basın çalışanlarımızın bugüne kadar olduğu gibi her daim yanlarında bulunacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

 

"Medya Emekçilerine Çalışmalarında Başarılar ve Kolaylıklar Diliyorum"

Basın emekçilerine meslek yaşantılarında başarılar dileyen Erkılınç, "Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, medya emekçilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. 6 Şubat 2023 depremlerinde ve İsrail saldırıları sonucu Filistin’de yaşamını yitiren basın mensuplarımız başta olmak üzere, meslek yaşamları boyunca daha adil bir dünya inşa etmek arzusuyla hakikat peşinde yalın kalem koşan ve ebediyete irtihal eden tüm gazetecilerimize, Yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İletişim Başkanı Altun’dan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ MesajıÖnceki Haber

İletişim Başkanı Altun’dan ‘10 Ocak Çalı...

BİK, Yılın İlk Toplantısını GerçekleştirdiSonraki Haber

BİK, Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştir...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar