sabancı

Bahçeli’nin Çağrısı Aksaray’da İstifa Getirdi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeli’nin Çağrısı Aksaray’da İstifa Getirdi!
MHP Aksaray Meclis Üyesi Yunus Emre Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı çağrı karşısında istifa kararı aldığını duyurarak, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 Haftalık MHP Grup Toplantısı’nda MHP lideri Devlet Bahçeli, hain terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan için “Gelsin Meclis’te konuşsun” ifadelerini kullanırken, bu sözler siyasi gündemin hızla ısınmasına neden oldu. Bahçeli’nin çarpıcı sözlerinin yankıları siyaset arenasında yankılanmaya devam ederken, MHP kanadından bir istifa haberi daha geldi. 

MHP Aksaray Belediye Meclis Üyesi ve Ocak Başkan Yardımcısı Av. Yunus Emre Özdemir, hem parti üyeliğinden hem de MHP Belediye Meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

“Bazı Söyler Siyasete Uygun Düşer mi Bilmem Ama Töreye Aykırıdır”

İstifa kararını almanın zor olduğunu ifade eden Özdemir, “Ancak yaşanan hadiseler ve duyduğumuz söylemler herkesin malumudur. Bazı sözler, siyasete ya da politikaya uygun düşer mi bilmem ama töreye aykırıdır. İnandığım fikir ve ülkünün her zaman arkasındayım. Milliyetçilik bir fikir hareketidir, dik duruşun adıdır. Bu nedenle, istifamı sunmuş bulunmaktayım. Başka bir siyasi tercihi olacak mı diye düşünenlere ülkücü şehidimiz Ali Metin Tokdemir'in sözleri ile cevap veriyorum: ‘Ülkücülük bazen evinin bir köşesine çekilip, lekesiz ve onurlu bir şekilde yaşamaktır...’ Ülkü Ocakları'na mensup yiğit kardeşlerim, genç bozkurtlar... Bu davanın içinde, sizinle birlikte yürüdüğüm yollar benim için en güzel olanıdır. Sizin için verdiğim değer ve bendeki kıymetiniz hep farklıdır. En zor günlerinizde, ihtiyaç hasıl olduğunda, bir ağabeyiniz, reisiniz olarak şartlar ne olursa olsun yanınızda olacağıma söz verdim. Sözümü tuttuğumu düşünüyorum. Ayrıca birlikte içtiğimiz çayın, beraber yaptığımız eğitim seminerlerinin, ülkü evlerinde birlikte açtığımız iftarın bendeki yeri ayrıdır. Ülkümüz etrafında bir olmak ve sizleri yetiştirmek belki de davamız için en büyük yatırımdır. Sizlerle her zaman gönlüm bir olacaktır. Unutmayın ki zafer Allah'a inananlarındır, milliyetçilik son damla kana kadar yaşayacaktır... Üzerinizde hakkım var ise hepinize hakkımı helal ediyorum, sizler de bana haklarınızı helal ediniz” sözlerini kullandı.

“Ülkemiz Adına En Güzelini ve En İyisini Temenni Ediyorum”

Siyaseti kullanarak hiçbir zaman menfaat ya da makam hevesinde olmadığını söyleyen Özdemir, “Sadece davaya ve ülküye hizmet bilincinde yaşamışımdır. Bu nedenle, bu göreve gelmemde destek olan tüm parti mensuplarına öncelikle teşekkür ederim, ancak kısa süre zarfında bu görevden istifa ettiğim için de yine bana destek olan tüm herkese özür borçluyum. Ülkemiz adına en güzelini ve en iyisini temenni ediyorum” açıklamasını yaptı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencileri Taşıyan Minibüs İle Otomobil ÇarpıştıÖnceki Haber

Öğrencileri Taşıyan Minibüs İle Otomobil...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar