Asü'de Çanakkale Menüsü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asü'de Çanakkale Menüsü
Çanakkale Zaferinin 101inci yıldönümü münasebetiyle Aksaray Üniversitesi’nde ASÜ öğle yemeği menüsü Çanakkalede savaşan 43üncü Alay 1inci Piyade Taburu askerlerine verilen yemeklerden olan yağlı buğday çorbası üzüm hoşafı ve ekmekten oluştu.

Çanakkale Zaferinin 101’inci yıldönümü münasebetiyle Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ) öğle yemeği menüsü, Çanakkale’de savaşan 43’üncü Alay 1’inci Piyade Taburu askerlerine verilen yemeklerden olan yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluştu. Rektör Şahin, vatan toprağının kolay kazanılmadığını, pek çok olumsuz şart ve yokluğa rağmen girişilen mücadelenin ardından bugünkü kazanımların elde edildiğini ifade ederek, “Elimizde olanların kıymetini bilmek zorundayız. Atalarımızın milli ve manevi anlamdaki cesaret ve fedakârlıklarını bir nebze de olsa anımsamak için, 18 Mart öğle yemeği menüsünü Çanakkale’de askerlere verilen yemeklerden oluşturduk” dedi.  Öğrenciler, vatan için girişilen fedakârca mücadelelerin kendilerine ilham verdiğini belirterek, “Tüm şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyoruz” dediler. Haber: Mehmet Eser

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yazgı Muhtarları DinlediÖnceki Haber

Başkan Yazgı Muhtarları Dinledi

Çanakkale Şehitleri Ulu Camide Dualarla AnıldıSonraki Haber

Çanakkale Şehitleri Ulu Camide Dualarla...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar