Aksaray'da Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Yıldönümü Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray'da Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Yıldönümü Kutlandı
Aksaray’da Türk Polis Teşkilatının 178. yıldönümü nedeniyle Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören gerçekleştirildi. Yapılan törenin ardından Aksaray Şehitliğine gidilerek şehitlerin kabrine karanfil bırakıldı. Programa Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Emniyet müdürü Murat Kolcu, birçok daire müdürü ve polis katılım gösterdi. 

 "Vatandaşlarımızın Memnuniyetinin Artması Bizim En Büyük Gurur Kaynağımız"

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yapılan törende, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ferhat Şahin konuşma yaptı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ferhat Şahin, "Toplumda huzur ve güveni tesis etme, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanun hâkimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi hayati görevleri üstlenmiş olayların önlenmesinde, suçların aydınlatılmasında bütün teknolojik imkânları kullanarak suç ve suçluyla mücadelesini kendine amaç edinmiştir. Sizlerin ve değerli halkımızın desteği ile ilimizde icra edilen huzur ve güvenlik ortamını sürdürmek ve vatandaşlarımızın memnuniyetinin artması bizim en büyük gurur kaynağımızdır. Emniyet teşkilatı olarak her karışı şanlı şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu topraklarda sorumluluğumuzun farkındayız. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, kalanlara ve ailelerine sabır diliyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan topraklarında seve seve canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz" dedi.

Allah Polislerimizin Kalplerine Dert ve Hüzün Vermesin

Programa katılım gösteren, ardından Şehitliğe giderek şehitlerin mezar taşlarına karanfil bırakan Vali Hamza Aydoğdu, "Albayrağ’ın altında her daim, gece gündüz uyumadan sokakta mahallede yol kontrollerinde olan polislerimizin günü. Öncelikle hepsine teşekkür ediyorum. Şehit polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bizim başka bir vatanımız yok, bizim vatanımız burası ve al bayrağın altında inşallah hepimiz birlikte beraber kardeşçe kıyamete kadar yaşayacağız. Bizden sonrakiler bu bayrağı kıyamete kadar dalgalandıracak.

Onun için polislerimiz bizim şehirlerimizde en ücra yerlerde güven içerisinde yaşamamız, güven içerisinde hayatımızı idame ettirmemiz için çalışan en önemli unsurlardan bir tanesi. Bugünlerde, bundan sonraki günlerde hayatımızın her aşamasında aslında onların kadir ve kıymetini bilen bir toplumuz. Bizim toplumumuz aynı zamanda bayrağına devletine bağlı bir toplum.

Onun için bizi biz yapan en önemli unsurlardır. Bugünlerde bu güzellikleri ortak paydalarımızı ön plana çıkararak birbirimize bunları aşılamamız gerekiyor. Bu vesileyle bütün polislerin Polis gününü kutluyorum. Allah onların kalplerine dert ve hüzün vermesin, devletimize milletimize zeval vermesin. Hepsi gerçekten beraber çalıştığımız için, Aksaray İl Emniyetindeki bütün arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Çünkü bazen onlar, biz evde çocuklarımızla eşlerimizle ilgilenirken sokakta nöbet tutuyorlar, yol çevirmesi yapıyorlar, mücadele ediyorlar. Onlar kötülüklerin iyiliğe dönmesi için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Onun için gayret ve çabalarını görüyoruz ve her zaman takdir ediyoruz" şeklinde konuştu. Haber: Kemal Onur Atalay


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaçak 4 Akaryakıt İstasyonu MühürlendiÖnceki Haber

Kaçak 4 Akaryakıt İstasyonu Mühürlendi

Siyah Beyazlıların Rakibi Kepez Bld. SporSonraki Haber

Siyah Beyazlıların Rakibi Kepez Bld. Spo...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar