Aksaray’da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı
Aksaray’da düzenlenen etkinliklerle 15 Temmuz şehitleri anıldı.

 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen anma programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra Kur’anı Kerim tilaveti ile devam eden programda protokol konuşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının canlı olarak dinlendiği programda Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu yaptığı konuşmada, “15 Temmuz Milli birlik günümüz İçin bu yıl ki umudumuz Türkiye Aşkına, en büyük aşkımız ve en büyük sevdamız. Onunla varız onun için yaşarız ve günü geldiğinde onun İçin de canımızı veririz. Şüphesiz ki dünyanın en güzel coğrafyasında yaşıyoruz ve kimse bize bu toprakları altın tepsi ile sunmadı buraya gelmek için ecdadımız çok büyük bedeller ödedi bunun en yakın örneklerinden birisi 15 Temmuz FETÖ kalkışmasıdır” dedi.

“Bu Denemeler Devam Edecektir”

“Tarih sayfaları bu ve buna benzer sayısız kalkışma ve saldırılarla doludur” diyen Aydoğdu “Biz bu coğrafyada yaşadığımız sürece de bu denemeler devam edecektir. Ancak şunu hiçbir zaman unutmamalıyız ki bu millet bir yerden bir saldırı geldiğinde herkes bir yerden komut almış gibi aynı anda vatanını, bayrağını ve devletini korumak İçin bulundukları yerlerden çıkar ve canlarını feda etmek uğruna vatanlarını, bayraklarını ve devletini korur. Cenab-ı Allah bu yolda vatan, bayrak uğruna şehit olan bütün şehitlerimizden Allah razı olsun mekanları cennet olsun onların yakınlarına hayırlı uzun ömür diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Türk Milleti Haini Bol Olan Bir Millet Değildir”

Etkinlikte söz alan Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise “Teröre kurban verdiğimiz bütün şehitlerimize bundan 6 yıl önce bu akşam 15 Temmuz gecesi vatan savunması için şehit verdiğimiz 257 15 Temmuz şehidimizin hepsinin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Gazilerimize, şehit yakınlarımıza ve milletimize sağlıklı huzurlu müstakil hürriyet ve istiklal içerisinde imanlı, Kur’an’lı, özgürlük ve barış içerisinde bir hayat diliyorum. Kıymetli hemşerilerim 15 Temmuz gecesi yüce Türk Milleti’nin kalbinde sakladığı şeyleri istismar eden bir güruh, milletin göz bebeği ordusunun kılığına girerek, milletin kendisine, Türkiye Büyük Millet Meclisine, cumhurbaşkanına, polisine, askerine, kışlasına özel harekat merkezine bombalar yağdırdı. Bu yüzden 15 Temmuz acısı gün geçtikçe artıyor. Milletimiz kalbinde bu acıyı gün geçtikçe daha çok duyuyor. Çünkü tarihimizde hiç böylesini görmedik biz. Bu millet hiçbir zaman kendi evlatlarından böyle bir ihanet görmedi ve bir daha görmeyecek inşallah çünkü Türk Milleti haini bol olan bir millet değildir” şeklinde konuştu. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ticaret Borsası Çiftçilerle Terörü LanetlediÖnceki Haber

Ticaret Borsası Çiftçilerle Terörü Lanet...

Parke taşı satın alınacaktırSonraki Haber

Parke taşı satın alınacaktır

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar