sabancı

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu Yeni Yıla Güvenlik Güçleriyle Girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Valisi Kumbuzoğlu Yeni Yıla Güvenlik Güçleriyle Girdi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yeni yıla görev başındaki güvenlik güçleri ile birlikte girdi. Uygulama noktasını ziyaret eden Kumbuzoğlu, vatandaşlara da hediye takdim etti.

 Aksaray-Adana karayolundaki Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü uygulama noktasını ziyaret ederek, yılbaşı önlemlerini yerinde inceleyen Vali Kumbuzoğlu, kolluk kuvvetlerinin yeni yılını tebrik etti. Kontrol noktasında durdurulan araçlardaki sürücü ve yolculara da çeşitli hediyeler veren Kumbuzoğlu, 2024 yılının Türkiye için başarı dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Telsiz Anonsuyla Ekiplerin Yeni Yılını Kutladı

İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer de Vali Kumbuzoğlu'na eşlik etti. Jandarma Komutanlığına bağlı mobil taktik görüntüleme aracındaki faaliyetler hakkında bilgi alan Kumbuzoğlu, uygulama noktasında telsiz anonsuyla görev başındaki ekiplerin yeni yılını kutladı.

"2024'te Millet ve Devlet Olarak Bütünlüğümüzle, Yürek Yüreğe Mücadelemizi Devam Ettireceğiz"

Kumbuzoğlu, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yılın herkes için hayırlı olmasını dileyerek, "2024 yılının ülkemiz için başarı dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Devletimiz, kahraman askeri ve polisiyle milletimizin yanındadır. Onlar bizim her şeyimiz, canlarını ortaya koyarak bizler için fedakârca çalışıyorlar. Bu nedenle 2024'te de millet ve devlet olarak bütünlüğümüzle, yürek yüreğe mücadelemizi devam ettireceğiz" dedi.

"Toplum Olarak Kararlılığımızı Sergilemeye Devam Edeceğiz"

Yılbaşını vatandaşların huzur içerisinde geçirmeleri için güvenlik güçleri ve ilgili tüm kamu görevlilerinin vazifelerinin başında yer aldığını belirten Kumbuzoğlu, "İnşallah 2024 yılını başarılı şekilde geçireceğiz. Toplum olarak kararlılığımızı sergilemeye devam edeceğiz. Bütün Aksaraylıların yeni yılını kutluyorum, başarılı, sağlıklı bir yıl olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN DİNÇER'DEN İTFAİYE PERSONELİNE ZİYARETÖnceki Haber

BAŞKAN DİNÇER'DEN İTFAİYE PERSONELİNE Zİ...

2024'ün İlk Alkollü Sürücüsü Gazeteciyi İhbar EttiSonraki Haber

2024'ün İlk Alkollü Sürücüsü Gazeteciyi...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar