sabancı

“Aksaray, Çehresini Değiştirecek Projelerle Hak Ettiği Hizmeti Alacaktır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Aksaray, Çehresini Değiştirecek Projelerle Hak Ettiği Hizmeti Alacaktır”
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkanı Aday Adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray'da değişim vurgusu yaparak, "Biz ekibimizle hazırız, sevdalı olduğumuz Aksaray, çehresini değiştirecek projelerle hak ettiği hizmeti alacaktır" dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Karacaer, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin seçim gezilerine başladı. Geziler kapsamında Karacaer, yerel basın mensuplarını da ziyaret etti. 

 

"Aksaray, Çehresini Değiştirecek Projelerle Hak Ettiği Hizmeti Alacaktır"

Aksaray'ın çehresini değiştirecek projelerin vaktinin geldiğini ifade eden Karacaer, "Biz ekibimizle hazırız, sevdalı olduğumuz Aksaray, çehresini değiştirecek projelerle hak ettiği hizmeti alacaktır" ifadelerini kullandı.  Ayrım gözetmeden Aksaray'daki tüm basın mensuplarını ziyaret eden Karacaer, Aksaray'a hizmet noktasında ayrıştırıcı değil, birleştirici siyaset yaptıklarını söyledi. 

 

"Şehrimize Değer Katacak Tüm Projeleri Ekibimizle Birlikte Hayata Geçireceğiz"

"Aksaray Hak Ediyor" sloganı ile etkili bir seçim çalışması yürüten Karacaer, basın mensupları ile Aksaray siyaseti ve yapılacak olan projelerin görüşüldüğü ziyaretlerde, "Aksaray'ın tüm sorunlarını biliyoruz. Şehrin âdete röntgenini çektik ve buna göre projeler hazırladık. Şehrimize değer katacak tüm projeleri ekibimizle birlikte hayata geçireceğiz. Kazanacağımıza inandığımız için yola çıktık. Gayret bizden takdir Allah’tandır. Gittiğimiz her yerde şahsıma ve ekibime büyük teveccüh var. Biz kazanacağımıza inanıyoruz. Parti ayrımı olmaksızın tüm Aksaraylı hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz" dedi.

 

29 Aralık'a İşaret Edip Herkesi Davet Etti

Aday adaylık sürecinin artık adaylık süreci ile devam edeceğini söyleyen Karacaer, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımları ile 29 Aralık Cuma günü saat 18:00'de Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan, İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacağı programa tüm Aksaraylıları davet etti. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırmızı Işıkta Dumanları Fark Eden Sürücü Canını Zor KurtardıÖnceki Haber

Kırmızı Işıkta Dumanları Fark Eden Sürüc...

CHP PM Üyesi Ertürk’ten Bahçeli’ye Sert EleştiriSonraki Haber

CHP PM Üyesi Ertürk’ten Bahçeli’ye Sert...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar