Ak Parti’de İlçe Kongreleri Heyecanı Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti’de İlçe Kongreleri Heyecanı Başlıyor
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “2028 yılının güçlü kadrolarını oluşturmak için yeniden kongre sürecine girmiştir” diyerek kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

 AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti’nin kongre sürecine girdiğini ifade ederek, kongre sürecinin hem Aksaray’a hem de Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Hafta sonu itibariyle ilçe kongrelerinin başlayacağını belirten Aktürk, 12 Ekim’de Yenikent ve Ağaçören’de kongrelerin başlayacağını söyledi.

"Sürecin Aksaray’ımıza ve Ülkemize Hayırlı Olmasını Diliyorum”

İlçe Kongrelerinin hafta sonu itibariyle başlayacağını bildiren Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla 23 yıl önce kutlu bir yola çıkan partimiz, 2028 yılının güçlü kadrolarını oluşturmak için yeniden kongre sürecine girmiştir. Delege seçimleriyle başlayıp büyük kongreyle sona erecek sürecin, Aksaray’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“İnandığı Yolda Yürüyen, Gönül Dostlarımızı O Gün Salonlarımıza Bekliyoruz”

Ekim sonu ilçe kongrelerini, 2 Kasım da ise Merkez İlçe kongresini tamamlayacaklarını, il kongresinin ise Şubat – Mart 2025’te olacağını ifade eden Başkan Aktürk, “Kongrelerimize ilk olarak Yenikent Beldemizde 12 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 11.00’de düğün salonunda başlayacağız. Aynı gün Ağaçören İlçe Başkanlığımızın 8. Olağan Kongresi saat 13.00’de Ağaçören Kapalı Spor gerçekleşecek. Gönül vermiş, inandığı yolda yürüyen, gönül dostlarımızı o gün salonlarımıza bekliyoruz” sözlerine yer verdi.

“Karşılıklı Konuşarak İdeal Ölçüler İçinde Bir Yönetim Oluşturmaya Çalışıyoruz”

AK Parti kongrelerinin bir şölen ve bayram havası içerisinde gerçekleştiğini sözlerine ekleyen Aktürk, “Geçmiş dönemlerde bütün kongrelerimizi bir şölen havası içerisinde yapmıştık. Kongrelerimiz birlik ve beraberliğin tavan yaptığı bir ortamda yapıldığından, genellikle tek liste halinde olur. Bu bir zorlama değildir. Bunu uzlaşarak yapıyoruz. Karşılıklı konuşarak ideal ölçüler içerisinde bir yönetim oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kongre sürecinde de yine bunu başaracağımızı düşünüyoruz. Teşkilatlarımız ve halkımızın destekleriyle 8. Olağan Kongre sürecimizi ‘Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü’ diyerek birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış içerisinde ifa edeceğimize inancımız tamdır. Kongrelerimizin ilçelerimize, şehrimize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kupaya Erken VedaÖnceki Haber

Kupaya Erken Veda

Aksaray Barosu, Hafta Sonu Seçime GidiyorSonraki Haber

Aksaray Barosu, Hafta Sonu Seçime Gidiyo...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar