sabancı

Ak Parti Aday Tanıtımında Gözler O Tarihe Çevrildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Aday Tanıtımında Gözler O Tarihe Çevrildi
AK Parti Aksaray belediye başkan aday adayları arasında nefesler tutuldu. Ocak ayı içerisinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapması beklenirken, özellikle Aksaray merkez başta olmak üzere ilçe belediye başkan adayları isimleri hakkında sosyal medya üzerinde yapılan birçok spekülasyon bulunuyor. 

  Kulislerden gelen bilgilere göre, AK Parti'nin Aksaray'da birçok ilçede değişikliğe gitmesi bekleniyor. İsmi sıkça gündeme gelen Aksaray il belediye başkanının kim olacağı sorusunun ise yeni yılın ilk günlerinde belli olması bekleniyor.

AK Parti Aksaray Belediye Başkanlığı İçin 3 İsim Bekliyor

AK Parti'nin mevcut Belediye Başkanı Evren Dinçer'le yola devam edip etmeyeceği Aksaray kamuoyunun en çok merak ettiği konular arasında yer alırken, AK Parti il belediye başkanlığı için 3 adayın da şansının eşit olduğu, Dinçer ile devam edilmemesi durumunda genel merkezden gönderilecek bir adayla AK Parti'nin seçime gitme olasılığının yüksek olduğu edinilen bilgiler arasında yer alıyor. 

Aday Tanıtımı İçin İki Tarih Ön Plana Çıkıyor

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti’nin, "Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir" sloganıyla sahaya inmesi beklenirken, büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde açıklanmayan belediye başkan adaylarının tanıtımı için 7 Ocak ve 15 Ocak 2024 tarihleri ön plana çıkıyor.

Buna göre, seçim çalışmaları kapsamında uygulamaya konulması beklenen tarihlerde İstanbul başta olmak üzere AK Parti’nin 28’i büyükşehir olmak üzere diğer 46 şehirde toplam 74 belediye başkan adayını açıklaması planlanıyor.  Aksaray Merkezde AK Parti’den, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için mevcut Belediye Başkanı Evren Dinçer ile birlikte 3 aday adayı sahada adaylık için çalışmalarını sürdürüyor. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Yılbaşı Akşamı Vatandaşın Huzur Ve Güvenliği İçin Tedbirler ArtırıldıÖnceki Haber

Yılbaşı Akşamı Vatandaşın Huzur Ve Güven...

Mobil Plaka Tanıma Sistemi İle Şehir Merkezi Daha Güvenli Sonraki Haber

Mobil Plaka Tanıma Sistemi İle Şehir Mer...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar