© Anadolu Ekspres 2021

Yoldan Çıkan Araç Can Aldı

Aksaray-Konya yolunda meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Kaza 20.30 sıralarında Aksaray-Konya Karayolu 50. kilometresi Sultanhanı ilçesi yakınlarında meydana geldi.

 

Yoldan Çıkıp Şarampole Devrildi

Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Konya istikametine ilerleyen Mehmet Ö. (41) idaresindeki 24 DF 678 plakalı otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve şarampole devrildi.

Otomobilin hurdaya döndüğü kazada, yolcu konumunda bulunan Sedat Ş. (43) feci şekilde can verirken, sürücü ve diğer yolcular Kürşat G. (45) ile Fatih C. (43) ise yaralandı.

Yoldan geçen diğer araç sürücüleri kazayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.

 

İş Gezisi Faciayla Bitti

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken hayatını kaybeden şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Dört arkadaşın Erzincan’dan Antalya’ya iş gezisi için gittiği öğrenilirken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER