© Anadolu Ekspres 2021

Yeni Belediye Hizmet Binası İnşaatında Sona Gelindi

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'in öncülüğünde başlatılan Yeni Belediye Hizmet Binası inşaatında sona yaklaşıldı.

Aksaray Belediyesi'nin hizmet binasının ihtiyacı karşılamaması ve şehir merkezinde sıkışıklık yaratması nedeniyle yeni belediye hizmet binası yapımına başlandı. Vatandaşların hizmetine açılacak olan binanın çalışmaları hızla devam ederken, artık son aşamalara gelindi.

Vatandaşlara kullanışlı, geniş ve ferah ortamlarda kaliteli hizmet sunmak amacıyla başlanılan proje, şehirlerarası otobüs terminali ile ticaret odasının arasındaki 66 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edildi. 4 katlı olarak hizmet vermesi planlanan hizmet binası, otopark ve yeşil alanla birlikte hizmete girecek.

 

"Yeni Binamızı Taşıdığımızda Şehir Merkezinde Yoğunluğu Azaltacağız"

Yeni belediye hizmet binasında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 7/24 çalıştıklarını, yeni yapılacak olan binanın Aksaray'a uzun yıllar hizmet edeceğini ifade ederken, "Şehrimize yakışacak uzun yıllar boyunca hizmet verebilecek nitelikte projelendirdiğimiz yeni belediye binamızın kaba inşaatını yüzde 90 oranında tamamlama aşamasına geldik. Projemizi tamamlayıp belediye hizmet binamızı taşıdığımızda vatandaşlarımıza kaliteli ortamlarda hizmet vermenin yanı sıra şehir merkezinde de yoğunluğu azaltacağız. Modern mimari yapısı kullanışlı tasarı ile şehrimize uzun yıllar hizmet verecek olan Yeni Belediye Hizmet Binasında çalışmalarımız devam ediyor. Yeni binamızı en kısa zamanda hizmete almak için çalışıyoruz" dedi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER