© Anadolu Ekspres 2021

Vali Kumbuzoğlu, Dünya Dereceleri Olan Sporcu Yıldız'ı Ağırladı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, katıldığı Para Badminton Dalında Dünya Derecesi kazanan Sporcu Halime Yıldız ile bir araya gelerek, tebriklerini sundu.

Para Badminton Dalında Sporcu Halime Yıldız, dünya derecesi elde ederek Aksaray'ı gururlandırdı. Vali Kumbuzoğlu, sporcu Yıldız ve antrenörünü Valilik makamında ağırladı. Yapılan görüşmede Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız da yer aldı.

 

Başarılara Doymadı, Aksaray'ı Gururlandırdıkça Gururlandırdı

Sporcu Halime Yıldız, 2-6 Ekim 2023 tarihleri arasında Avusturalya’da 22 ülkeden 253 sporcunun katılımıyla düzenlenen Uluslararası Badminton Turnuvası Kadınlar kategorisinde 2. olarak Gümüş Madalya, Mix kategorisinde 3. Olarak Bronz Madalya kazanma hakkı elde eden, bunun yanı sıra 7-12 Kasım 2023 tarihleri arasında 22 ülkeden 250 sporcunun katılımıyla Tokyo’da düzenlenen Hulic Daihatsu Japonya Para Batminton Uluslararası turnuvada SL3 tek kadınlar kategorisinde 3. olarak Bronz Madalya kazandı.

Başarılı sporcu Yıldız ile sohbet eden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, sporcunun kazanımları dolayısıyla çok gururlandığını söyleyerek, başarılarının sürmesi dileğinde bulundu.

 

"Sizin Gibi Sporcuların Aksaray'ı Temsil Etmesi Bizi Gururlandırıyor"

Kumbuzoğlu, bu tür başarıların şehrin potansiyelini daha da güçlendirdiğini söylerken, "Sizin gibi başarılı sporcuların Aksaray'ı ulusal ve uluslararası alanda temsil etmesi bizi gururlandırıyor. Bu başarılar, gençlerimize ve tüm sporseverlere ilham kaynağı oluyor. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Yıldız da Kumbuzoğlu'nun destekleri dolayısıyla teşekkürlerini sunarak, Aksaray'ı en iyi şekilde temsil edeceğini vurguladı. Haber Bülteni

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER