© Anadolu Ekspres 2021

Vali Aydoğdu, Sahuru Jandarma Personeli Ve Askerle Yaptı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, “Gönül Sofrası” programı kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ev sahipliğinde Jandarma personeli ve vatani görevini yapan askerlerle bir araya gelerek, sahuru birlikte yaptı.

 Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz, İdare Mahkemesi Başkanı Yakup Camgöz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrah Özge Yelken, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, POMEM Müdürü Niyazi Turgay ve farklı liselerde okuyan gençlerin de katıldığı programda, askerlerle sahur yapan Vali Aydoğdu, Ramazan ayının bereketini hep birlikte paylaştıklarını söyledi. Vali Aydoğdu, sahur programı öncesinde halkın can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik jandarma sorumluluk alanında yürütülen çalışmalar hakkında İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber’den bilgi almayı da ihmal etmedi.

Büber ve Jandarma ekiplerine başarı dileğinde bulunan Vali Aydoğdu, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte, İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli personel ve askerlerle sahur yaptı. Programa katılan liseli gençler, farklı bir deneyim yaşadıklarını ifade ederek, gençlere verdikleri değer nedeniyle Vali Aydoğdu'ya teşekkür etti. Haber Bülteni

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER