© Anadolu Ekspres 2021

Vali Aydoğdu: Allah Birliğimizi Daim Etsin

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Ortaköy ilçesinde, iftar programı öncesinde ilçe esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.  Ortaköy Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılan Vali Aydoğdu, Ramazan ayının hayır ve bereketini hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

 “Devletimize, Milletimize Zeval Vermesin”

Ramazanın kardeşlik ve paylaşmanın birbirine bağlanma, birbirine tutunma olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu, "Böylesi özel bir ayda hep beraberiz. Allah birliğimizi daim etsin. Devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu manevi ayın bereketini ve güzelliğini hep beraber yaşıyor ve paylaşıyoruz” dedi.

Ortaköy Belediyesinin geleneksel iftar programına Ortaköy Kaymakam Vekili Oğuzhan Akman, Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, meclis üyeleri, birim amirleri, STK temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler ile deprem afetinin ardından deprem bölgesinden ilçeye gelen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarında kalan depremzedeler ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Haber Bülteni


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER