© Anadolu Ekspres 2021

U19 Akademi Liginde Rakiplerini Kara Kara Düşündürtecek

Trendyol Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüplerinin yaş grubu takımlarının katılacağı sezon ekimde başlıyor.

2023-2024 Sezonu akademi liglerinde Aksaray da boy gösterecek.

TFF 2. lig kırmızı grupta mücadele edecek temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor U19 takımı da başlayacak olan U19 liginde yer alacak. Antrenör İbrahim Okur ve Mehmet Ali Savaş eşliğinde, siyah beyazlı ekip çalışmalarını sürdürüyor.

2023-2024 Sezonu Akademi Liginde siyah beyazlıların rakipleri Uşakspor, Alanya Kestel, Çorumspor, Isparta 32 Spor, Afyonspor, Tarsus İdman Yurdu takımları olacak. Motolux 68 Aksaray Belediyespor akademi liginde tarihinde ilk kez katılacağı U19 ligi çalışmaları kapsamında hafta sonu BAL'da şampiyonluk için mücadele veren Niğde Belediyespor ile deplasmanda hazırlık maçı yaptı.

 

"Kadromuzun Tamamına Yakını Aksaraylı"

U19 takımı güçlü rakibini üstün oyun anlayışı ve 3 golle 1-3'lük skorla mağlup etmeyi başardı. Gençlerin böyle bir arenada yer almasında emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Teknik patron İbrahim Okur, "Yaklaşık 1 aydır yapılanma içerisinde ve yıllardır beraber çalıştığımız oyuncular içinde büyük fırsat. Kadromuzda şu anda takımın tamamına yakını Aksaraylı gençler ve kadromuza dışarıdan ise sadece 3 oyuncu dahil ettik. Niğde Belediyespor maçında sahaya çıkan ilk 11 oyuncumuzdan 8 tanesi Aksaraylı oyuncularımızdır. 7 Ekim'de başlayacak lige kadar eksiklerimizi tamamlayıp hazır bir şekilde lige başlamayı ve Aksaray’ımızı en iyi şekilde temsil etmeyi istiyoruz” dedi. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER