© Anadolu Ekspres 2021

Trafikte Kural İhlaline Geçit Yok!

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Havadan Özel Denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimde 43 araç ve sürücüsüne ceza uygulandı.

Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla trafiğin yoğun olduğu güzergâhlarda İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Havacılık Daire Başkanlığı ile koordineli olarak Helikopter ile Havadan Özel Denetim gerçekleştirildi.

 

Havadan Trafik Denetimi Gerçekleştirildi

14 Aralık 2023 tarihinde 12.00-14:00 saatleri arasında Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafiğin yoğun olduğu güzergâhlarda helikopter ile trafik kural ihlali yapan sürücüleri tespit etmek üzere denetim gerçekleştirdi. Helikopter denetimi ile yapılan denetimde ihlaller sonucunda vatandaşla yüz yüze temas sağlanarak yapmış oldukları hatalar kendilerine aktarıldı. Ardından gerekli cezai işlem uygulanmasının ardından sonra sürücülerin uyarılarak yollarına devam etmeleri sağlandı.

 

43 Araç ve Sürücüsüne İdari Para Cezası Uygulandı

Helikopter ile havadan yapılan denetimde; kusurlu görülen 43 araç ve sürücüsüne Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddelerinden idari para cezası uygulandı. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER