© Anadolu Ekspres 2021

Trafik Magandasına Ceza Yağdı

Ankara Caddesi’nde ehliyetsiz araç sürüp hatalı park ettiği halde polis uyarısını dikkate almayan baba ve sonrasında polisin üzerine araç süren oğlu hakkında soruşturma başlatıldı. Ehliyetsiz babaya ceza yağdı.

 Aksaray, Ankara Caddesi’nde edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz gün ehliyeti olmadığı tespit edilen Mustafa A. isimli bir şahıs, otomobili hatalı park etmiş ve trafik polisi de sürücüye, aracını olduğu yerden kaldırması yönünde uyarıda bulunmuştu. Ancak sürücü, aracı oğlunun alacağını ifade ederek polisin uyarısına kulak asmamıştı. 

Aracı Polisin Üzerine Sürmüştü

Trafik polisinin ikinci uyarısı üzerine Mustafa A. ve olay yerine gelen oğlu Ardahan A., trafik polisi ile sözlü şekilde tartışmaya başlamış, polisin takviye ekip istemesiyle olay büyümüş ve tansiyon yükselmişti. Hatalı park halindeki araca binen Ardahan A., aracını kendilerini uyaran trafik polisinin üzerine sürmüş ve akabinde olayın büyümesiyle birlikte polis ekiplerinin müdahalesi üzerine şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Ehliyetsiz Magandaya 28 Bin Lira Ceza Kesildi

MOBESE ve güvenlik kameralarında yapılan incelemelerde, baba Mustafa A.’nın aracı kendisinin kullandığı tespit edilirken, ehliyetsiz olduğu için 28 bin lira para cezasına çarptırıldı. 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, otomobili trafik polisinin üzerine süren şahısla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmanın, sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için Başsavcılık onayıyla Aksaray İl Jandarma Komutanlığına devredildiği öğrenildi. Haber: Yakup Türk

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER