© Anadolu Ekspres 2021

TİCARET BAKANI MUŞ AKSARAY'I ZİYARET ETTİ  

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bir dizi ziyaret ve açılış için geldiği Aksaray'da, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Aksaray Belediyesi'ne ziyarette bulunan Muş, daha sonra MHP İl Binası'na geçerek, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen ve MHP'lilerle yaklaşık 1 saat görüştü. 
Ticaret Bakanı Doktor Mehmet Muş'un, MHP ziyaretinin ardından esnaf ziyaretinde bulunması bekleniyordu. Ancak program yoğunluğu nedeniyle ziyaret gerçekleşmedi. 
Muş, AK Parti İl Başkanlığına geçerek milletvekili aday adayları ve AK Partililerle seçim çalışmaları üzerine konuştu. 2023 genel seçimlerinin önemine vurgu yaparak AK Parti teşkilatlarının seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlandığını, Aksaray'ın AK Parti'ye teveccüh gösteren bir il olduğunu bildiğini dile getiren Muş, Aksaray'ın bu seçimlerde de AK Parti'ye yine desteğinin artarak devam edeceğini söyledi. Bakan Muş, partilileriyle yaptığı görüşme sonrasında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası'nda Aksaraylı iş insanları ve Ticaret Odası üyeleri ile bir araya geldi. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER