© Anadolu Ekspres 2021

Taşpınarlılar, "Dağ Gibi Hizmet, Samimiyet ve Güleryüzden Memnunuz" Dedi

Taşpınar Belediye Başkanı Metin Dağ, Taşpınarlı vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar da Dağ'ın hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, yerel seçim için yeniden oy vereceklerini söyledi.

2019 Mart yerel seçimlerinde Taşpınar Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Dağ, 5 yıla yakın süredir beldenin gelişimi için çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. İkinci kez Taşpınar Belediye Başkan adayı olan Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Taşpınarlı esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Dağ'ı karşısında gören Taşpınarlılar, belediyenin geçen süre içerisinde yaptığı hizmetten memnun olduklarını dile getirerek, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Başkan Dağ'ı seçeceklerini belirtti.

 

"Vatandaşlarımız Hizmetlerimizden Memnun"

En iyi hizmeti hiçbir şekilde ötekileştirmeden sunmaya çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Metin Dağ, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bütün Taşpınar halkının sevgimizle saygımızla gönüllerine dokunmaya çalıştık. Geçen süreç içerisinde belediyemizin bütün imkanlarını seferber ederek Taşpınar ve civarına çok güzel dokunuşlar yaptık. Sizin de gördüğünüz gibi vatandaşlarımız hizmetlerimizden memnun" ifadelerini kullandı.

 

"31 Mart 2024 Seçimlerinde Yeni Bir Sayfayı Taşpınar Halkımızla Birlikte Açacağız"

Beldeye çok daha fazla iş yapmak istediklerini ancak pandemi nedeniyle sıkıntılar olduğunu söyleyen Dağ, "Allah bir daha bu ülkeye yaşatmasın bir de büyük bir deprem yaşadık. Ekonomik problemler ve sıkıntılar sonunda, imkanlarımız çerçevesinde elimizden gelen en iyi çalışmaları ve hizmetleri yaptık. Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Bu döneme çok iyi hazırlanıyoruz. Taşpınar halkımızın teveccühü ile 31 Mart 2024 seçimlerinde yeni bir sayfayı Taşpınar halkımızla birlikte açacağız. Ben ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımla, belediye çalışanlarımızla bütün Taşpınar halkının 7/24 yanında olmaya devam edeceğiz. Biz inanıyoruz ki gönül kapıları yaptık. Samimiyet ve güler yüzle bütün hemşehrilerimize hizmet ettik, onlar da bunun farkında" dedi.

 

"Ondan Daha İyisini mi Bulacağız?"

Taşpınarlı vatandaşlar, "Belediye Başkanımız samimi, güler yüzlü. 5 yıllık süreç içerisinde hiç kimseyi ayırt etmeden 7/24 vatandaşın her zaman yanında oldu. Ondan daha iyisini mi bulacağız? Kendisinden çok memnunuz" ifadelerine yer verdi. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER