© Anadolu Ekspres 2021

Tarım Danışmanları, Verimli Tarım İçin Çiftçilerle Buluşuyor

Aksaray Ziraat Odası ekipleri, arazi ve çiftçi ziyaretlerine devam ederek, üreticilere bilgilendirmelerde bulunarak tavsiyelerini iletmeyi sürdürüyor. 

 Ziraat Odası, arazilere ve çiftçilere ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu ziyaretlerde Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri kapsamında çiftçilerin yanında olunuyor. Ekipler, arpa ve buğday ekili olan arazilerde etkili ve doğru ilaçlama ile gübreleme konularında çiftçilerin sorularını yanıtlıyor. 

Ayçiçeği ekimlerinde ise arazilerin ekim öncesindeki hazırlığı, yabancı otlarla mücadele ve bakım konularında üreticilere bilgilendirmelerde bulunularak, tavsiyeler veriliyor. 

“Ekiplerimiz Tarımsal İlaçlarda ve Gübrelerde Gerekli Kontrolleri Yapıyor”

Konuyla ilgili açıklama yapan Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, “Ekiplerimiz, tarlalarda kullanılan tarımsal ilaçlarda ve gübrelerde gerekli kontrolleri yaparak durumlar hakkında çiftçilerimize tavsiyelerde bulunuyor. Üreticilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Ürününüz bol, kazancınız bereketli olsun. İnşallah bütün üreticilerimiz için bol bereketli bir hasat yılı olur” diye konuştu. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER