© Anadolu Ekspres 2021

"Sözde Değil Özde, Gözde Değil Gönülde Olacağız"

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray'da yeni nesil bir belediyecilik sunmaya hazır olduklarını ifade ederek, "Odunu olmayanın sobasına ateş, ekmeği olmayanın sofrasına aş, derman arayanın yüreğine çare olacağız. Sözde değil, özde olacağız. Gözde değil gönülde olacağız" dedi.

MHP Aksaray İl Teşkilatı Genişletilmiş 65’inci Olağan Divan Toplantısında il, ilçe ve belde başkan adaylarını tanıttı. MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak'ın adaylığı, resmi olarak toplantıda da açıklanırken, seçimlerin Aksaray için kader anı olacağına dikkat çekildi.

 

"Aksaraylı Kardeşlerim Şehrine Sahip Çıkmalıdır ve Çıkacaktır"

Toplantıda açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, "65’nci il divan toplantımız var. Bugün burada partimizin Aksaray belediye başkan adayını değerli Aksaraylı hemşehrilerimize takdim ve tanıtmak maksadıyla toplanmış bulunmaktayız. 80 gün sonra yapılacak olan mahalli idareler seçimleri, ülkemiz ve milletimizin olduğu kadar Aksaray açısından da bir karar ve kader anı olacaktır. Aksaray bizim için değerlidir. Aksaray her şeyin en güzeline layıktır. Aksaray düğümlerinden, prangalarından ve engellerinden kurtulacak, yüzü gülecek ve bahtı açılacaktır. Aksaray bunu fazlasıyla hak etmektedir. Yılların ihmaline, kayıtsızlığına ve umursamazlığına hep birlikte mani olacağız. Aksaraylı kardeşlerim şehrine sahip çıkmalıdır ve çıkacaktır. Buna inancımız tamdır. Vizyonuyla, kadrosuyla, birikimiyle vatan ve millet sevdasıyla sizlerin hizmetine hazır olan Aksaraylı hemşehrilerimizin teveccühü ve Allah'ın izniyle 1 Nisan 2024 Aksaray Belediye Başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Merkezi Başkanı olarak 5 yıldır görev yapan, daha önce Aksaray Ülkü Ocakları ve merkez ilçe yöneticiliği yapmış, ülkücü bir ailenin eğitimli, donanımlı, milliyetçi ülkücü hareketin pırıl pırıl evladı, İnşaat Mühendisi kardeşim İrfan Çıtak’tır" ifadelerini kullandı.

 

"Aksaray’da Bu Defa Çok İddialıyız"

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 3 hilalin bu kez Aksaray'da hakkını alacağını ifade ederek, "80 gün sonra Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray’da belediye başkanını çıkaracak. Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı bu kez Aksaray’ın belediye başkanı olacak. Aksaray’da bu defa çok iddialıyız, ekibimizle hazırız. Başkan adayımızla Aksaray’ın önü açılacak. Aday tanıtımımız 9 Şubat’tadır. Milliyetçi Hareket Partisi, bu defa sandıkta hakkını alacaktır" dedi.

 

"Yeni Nesil Bir Belediyecilik Anlayışı Vaat Ediyorum"

MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ise yaptığı açıklamada, “Aksaray’ımızın sorunlarını da, çözümlerini de bilen ve çözümleri için uzun zamandır hazırlanan, Aksaray sevdalısı bir teşkilata mensubum. Vatandaşlarımızın kendi şehirlerinde huzur ve güven içerisinde yaşaması, şehrin sorunlarını anında ve yerinde çözebilmek için adımımızı atmış bulunmaktayız. Belediye başkan adayı olarak projelerimizi ilerleyen günlerde anlatacağız. Parti ayrımı yapmayıp, statüleri bir kenara bırakarak tüm Aksaraylılarımıza aynı ölçüde özen gösteren insan odaklı bir yönetim vaat ediyorum. Yerel yönetim anlayışımız, günü kurtarma projelerinden uzak olacaktır. Sürdürülebilir, ileriye yönelik ve uzun vadeli projeler ile şehrimizi geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

 

"Aksaray'ımıza Genç, Dinamik, Üretken ve Yeni Nesil Bir Belediyecilik Anlayışı Vaat Ediyorum"

Aksaray için yeni bir belediyecilik anlayışı vaat eden Çıtak, "Aksaray’ımıza genç, dinamik, yeniliklere açık, çevreye duyarlı, üretken ve yeni nesil bir belediyecilik anlayışı vaat ediyorum. Aksaray’a yapılan projelerin bilimin ışığında, akademik kadrolarla ve alanında uzman kuruluşlarla yapılmasını vaat ediyorum. 31 Mart'a kadar gücümüzün yettiği kadar çalışacağız. Odunu olmayanın sobasına ateş, ekmeği olmayanın sofrasına aş, derman arayanın yüreğine çare olacağız. Sözde değil, özde olacağız. Gözde değil gönülde olacağız" şeklinde konuştu.

 

Toplantıya; MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, partililer ve basın mensupları katılım gösterdi.Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER