© Anadolu Ekspres 2021

Şampiyonluk Yolunda Galibiyet Şart!

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele veren ve şampiyonluğa adım adım yaklaşan temsilcimiz lider 68 Aksaray Belediyespor ligin 27. haftasında deplasmanda Hopa İlçe Stadı'nda Artvin Hopaspor’a konuk olacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Siyah beyazlı ekip sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak.

 Lider 68 Aksaray Belediyespor galibiyetlerle şampiyonluk yolunda tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetimde çıktığı 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlikle yoluna kayıpsız devam ediyor. 68 Aksaray Belediyespor Sarıgül ile çıktığı 9 maçta rakip ağlara 26 gol bırakırken, kalesinde ise sadece 7 gol gördü. Şampiyonluk yolunda ikinci devre rakiplerini dize getiren siyah beyazlılarda geminin kaptanı Sarıgül; 2.77 puan ortalaması ile Aksarayspor tarihinin en yüksek puan istatistiğini yakalayan isim olma unvanını da aldı. Sarıgül yönetimde ard arda alınan 8 maçlık seri galibiyet ile 68 Aksaray Belediyespor camiasında tarihe geçti.

2. Lige Adım Adım

68 Aksaray Belediyespor olarak ligde emin adımlarla şampiyonluğa diyoruz diyen Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy, “İlk yarıyı da 9 galibiyet,  2 beraberlik ve 2 yenilgiyle 33 puanla 2’inci sırada tamamlamıştık. İkinci yarıya ise takımın başına ligin en tecrübeli hocalarından Mustafa Sarıgül’ü getirdik. Daha sonra eksik bölgelerimize nokta transferler yaparak güçlendirdik. 8 haftadır galibiyet serimiz devam ediyor. En yakın rakibimizle 5 puan fark. Artvin Hopaspor hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

Maçın Hakemi Bilecik Bölgesinden

68 Aksaray Belediyespor ve Artvin Hopaspor maçını Bilecik Bölgesi B Klasmanı Hakemi Barkın Kara yönetecek. Yardımcıları Melih Tan ve Turhan Akbaş ve dördüncü hakemi olarak ise  Metin Ateş görev yapacak. Bilecik Bölgesi B Klasmanı Hakem Barkın Kara, bu sezon ilk kez 3.lig maçı yönetecek. Tecrübeli hakem, bu sezon 6 kez 2.lig maçı yönetirken, 2 kez Ziraat Türkiye Kupası'nda, 1 kez ise TFF 1.Lig maçında dördüncü hakem olarak görev yaptı. Bartın Kara, geçen sezon Play Off yarı final rövanş maçında deplasmanda 3-2 kaybettiğimiz Alagöz Holding Iğdır FK maçını yönetmişti. Haber: Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER