© Anadolu Ekspres 2021

Şampiyonluğa Adım Adım Yaklaşıyor

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele veren ve şampiyonluğa adım adım yaklaşan temsilcimiz lider 68 Aksaray Belediyespor ligin 27. haftasında deplasmanda grupta 41 puanla 5. sırada yer alan Artvin Hopaspor’a konuk olacak.

 68 Aksaray Belediyespor 1984 Muşspor maçından aldığı galibiyetle puanını 58 yaparak liderliğini sürdürürken, yakın takipçisiyle arasındaki 5 puan farkı korudu.

Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak, bu takımda neler yapabileceğimizi düşündük diyen 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül; ligde oynadığımız son 9 maçın8’ni kazanarak güzel bir galibiyet seri yakaladık. Şampiyonluğa oldukça adapte bir takımız. İçerdeki tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Taraftarlarımızın da desteğiyle şu ana kadar kayıpsız yolumuza devam ediyoruz” dedi.  Kalan maçlarımızı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz diyen Sarıgül, şampiyon olmak isteyen takımlar içerdeki tüm maçlarını kazanmalı ve dışardan da ekstra puanlar getirmelidir. Her maça kazanmak için sahaya çıkıyoruz ve kazanmakta istiyoruz. Cumartesi deplasmanda41 puanla 5. Sırada yer alan Artvin Hopaspor’a konuk olacağız. İnşallah bu maçı da kazanarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz ve şampiyonluğa bir adıma daha yaklaşmak istiyoruz” dedi. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER