© Anadolu Ekspres 2021

Öznalcılar Otomotiv, Dördüncü Şubesini Aksaray'da Açtı

Konya, Çumra, Karaman’da faaliyet gösteren, İtalyan Devi Landini, Mc Cormick, toprak işlemede öncü olan İtalyan markası Celli Türkiye Distribütörü, hassas tarımda sektörün lideri Amerikan otomatik dümenleme sistemi Trimble'ın Bölge distribütörü olan Öznalcılar Otomotiv, Aksaray’da 4. şubesini iftar programı ile açtı.

 63 yıldır traktör ve servis bakım hizmetleriyle ilgilenen ve Konya, Çumra, Karaman’da şubeleri bulunan Öznalcılar Otomotiv, Aksaray’da iftar programı ve dualarla birlikte 4. şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa çiftçiler ve Aksaraylı vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Landini Ailesi Öznalcılar İle Büyüyor

ARGO Tractors Türkiye Genel Müdürü Recep Taşçı, açılışta konuşma yaparak, "Bu mübarek günde Rabbim rahmet yağdırdı, insanlar da ilgilerini yağdırdılar. Landini ailesi her geçen gün büyüyor ve gelişmeye devam ediyor. Hizmet kalitesi, ürün kalitesi ve bayi kalitesine oldukça dikkat ediyor. Birbirinden değerli çiftçilerimizin bunu görmesini çok istiyoruz, ürün ne kadar kaliteliyse ürün servis kalitemiz de bir o kadar kaliteli ve güçlendirilmiş durumda. Aksaray bizim için çok kritik ve stratejik bir durumdaydı. Uzun yıllardır ciddi bir yapılanmaya girememiştik. Landini ailesi büyüyor ama aile içerisindeki yapılara da dikkat ediyoruz. Öznalcılar da bunlardan bir tanesi. Yaklaşık 3 yıldır Konya ve Karaman’da aktivitelerini sürdürürken artık buna Aksaray’ı da katmış olduk. Kendileri Konya ve Karaman’da bu işi hakkıyla yaptıkları için bu başarıyı Aksaray’a taşımaya karar verdik. Konya ve Karaman’da verilen hizmeti aynı şekilde Aksaray’da sürdüreceklerine inancımız tam. Landini artık bölgenizde hizmetinizde. Çeşitli ürünlerimiz ile ve sadece ürünleri ile değil servisi ve yedek parça satışı ile hizmetinizde” ifadelerini kullandı.

Satış Sonrası Kökenli Bir Aileyiz Dedemiz, Babamız Usta Biz De Bu İşin İçinde Yetiştik

Mustafa Çağrı Öznalcılar da konuşmasında, "Bizim için çok farklı bir nokta olan Aksaray, bizler bu şehri ilk konuştuğumuzda şöyle bir kanıya vardık; tarımın önemli noktalarından olan bu şehirde bizim mevcutta bulunan ürünlerimizi ve ekipmanlarımızı burada da tanıtmak istedik. Bizim en önemli noktalarımızdan olan satış sonrası hizmetlerde başarılı olabilir miyiz, servis anlamında yeterli desteği sağlayabilir miyiz? Biz satış sonrası kökenli bir aileyiz. Dedemiz, babamız usta biz de bu işin içinde yetiştik. Bizim bir malı satmamızdan daha önemli olan o malın arkasında hizmet verebiliyor olmak, bizim için en önemlisi. Bu bölgede aktif olarak ticaret yapabileceğimiz kanısını vardık ve bugün de böyle bir organizasyonla aktif hale getirmenin sevincini yaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

Öznalcılar Otomotiv Hakkında

1960 yılında Konya- Eski Garaj civarında Sn. Sarı Mustafa Öznalcılar tarafından kurulmuştur. Firmanın kuruluş amacı, geniş servis kalitesi ile otomasyon sistemlerinin tamiri, bakımı ve bu sistemler ile ilgili eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesidir. Firma orada 7 yıl hizmet verdikten sonra 1967'de New Holland Trakmak servisliğine gelmiştir. Misyonu başlarda 411- 415 modelli traktörler arızalarının giderilmesi olan firma, bu sektörde yüksek kaliteli servis hizmetleri sağlamak ve en yüksek seviyede müşteri memnuniyetini hedefleyen ileri teknoloji malzemeler geliştirmeye ve sunmaya başlamıştır.

Faaliyet alanları kapsamında ilerleyen firma, 1980 yılında Karatay Sanayisi’nde 120 m2'lik bir alanda ve 1985 yılından itibaren Karatay Sanayi Ek Bloklarında 200 m2'lik bir sahada hizmete devam etmiştir. Bu arada oğlu Sn. Ahmet Öznalcılar tarafından Karatay Sanayisinde ikinci servisliğinin alınmasıyla birlikte, Öznalcılar Otomotiv daha geniş alanlarda hizmet vermeyi hedeflemiştir.

Son olarak genişleyen müşteri portföyünün ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile 2009 yılında Oto Center’da (Konya Ticaret Borsası Karşısında) bilinçli sorumluluk anlayışına uygun olarak hizmetlerine devam eden Öznalcılar Otomotiv'in vizyonu; servis ve danışmanlık alanında deneyime ve bilgiye dayalı ileri teknoloji malzemelerle hizmet sunan, sürekli ilerleyen ve yenilikleri takip eden profesyonel bir ekiple hizmet vermektir. Ayrıca geniş servis ağı araştırma ve eğitime önem veren deneyimli elemanları ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmete önem verilmiştir.

Hizmetin sorunsuz ve zaman odaklı olduğu firma, ekip çalışmasını ilke edinen ve hizmet verdiği alanda yedek parça ve servis hizmetini ileri düzey ekipmanlarla ve profesyonel altyapıya sahip bir şirket olarak güvenle hizmet vermektedir. Bu servislik anlayışının yanında aile bireyleri kendini yetiştirmekte ve makine mühendisi olarak yetişen Çağrı Öznalcılar, kurulmuş şirkete katkı sağlamak için göreve atılmıştır. Öznalcılar Otomotiv, artık satış servis yedek parça anlamında 3S sistemini oturtmuştur. Öznalcılar Otomotiv, traktör bayisi olarak İtalyan Devi Landini, Mc Cormick, toprak işlemede öncü olan İtalyan markası Celli Türkiye Distribütörü, hassas tarımda sektörün lideri Amerikan otomatik dümenleme sistemi Trimble markasının Bölge distribütörü temsilciliğini yapmaktadır ve tarım sektöründe kendini kanıtlamış birçok tarım ekipmanı ile faaliyet göstermektedir. Haber: KEMAL ONUR ATALAY

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER