© Anadolu Ekspres 2021

“Önceliğimiz Ligde Üst Sıralar!”

TFF 3. Lig 2 Grup temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ligin 11. Haftasında kendi evinde Pazar günü saat 13.00’te Dağılgan Stadında Aydın ekibi Kuşadasıspor’u konuk edecek.

Aksaray’ın siyah beyazlı temsilcileri kendi evinde gösterdiği oyun performansın ile taraftarını güldürürken 5 maçtan13 puan toplamanın rahatlığı ile 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak. Kuşadası maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Cüneyt Biçer kontrolünde sürdüren 68 Aksaray Belediyespor’da oyuncuların antrenmanlardaki hırslı görüntüsü taraftar ve teknik heyeti memnun etti. Siyah beyazlılarda Kuşadası maçı öncesinde kart cezalısı ve sakatlığı devam eden Burak Çolak dışında eksik bulunmuyor.

“Hedef 3 Puan”

68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer takımının durumundan memnun olduğunu belirterek “Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü eleme turu kura çekimi sonra rakip Altınordu. Altınordu’yu yenerek bir üst tura çıkmak istiyoruz. Ama bizim ilk önceliğimiz lig devamı olacak. Kuşadasıspor lige iyi başladı ve grupta ilk 5 içerisinde yer alıyor. Kaliteli oyunculara sahip bir takım. Biz ne olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacağız ama zor bir mücadele olacak. 25 kişilik bir ekibimiz var. Bizim için bu uzun sezon içerisinde her oyuncu çok önemli. Hedefimiz kendi evimizde oynayacağımız Kuşadasıspor maçından 3 puan alıp zirve şansımızı sürdürmek” ifadelerini kullandı.

Haber: Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER