© Anadolu Ekspres 2021

Makas Kent Park, Aksaraylıların Yeni Nefes Noktası

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'in talimatıyla yapımı gerçekleştirilen Makas Kent Park ve içerisindeki sosyal alanlar, vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle kullanılmaya devam ediyor.

Aksaray'ın sosyal alanlarını geliştirmek için çalışmalarda bulunan Belediye Başkanı Dinçer, Bu kapsamda Makas Kent Park yapımını talimat vererek tamamlattı. Aksaraylılar bu park ve içinde bulunan Kent Cafe'yi yoğun şekilde kullanmaya devam ediyor.

 

Makas Kent Park Baştan Aşağı Yenilendi

Makas Kavşağı'nda yer alan Makas Kent Park, Baştan sona yenilenirken her yaştan insanın vakit geçirebileceği alanlara sahip. Park alanı içinde 2 katlı kafeterya ve restoran bulunurken, bu yapılar aynı anda 150 kişiye hizmet verebiliyor.

 

11 Bin Metrekarelik Alanda Hizmet Veriyor

Yapılan Kent Park, 11.000 metrekarelik alandan oluşurken, parkın içinde kafeterya ve restoranın yanında yeni nesil oyun parkı, Survivor oyun parkuru, yeşil alanlar, süs havuzları ve yürüyüş yolları gibi günün her saatinde vatandaşlar tarafından keyifle kullanılabilecek hizmetlerde yer alıyor. Belediye Başkanı evren Dinçer, huzur içinde vakit geçirebilecekleri bu parka tüm Aksaraylıları davet etti. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER