© Anadolu Ekspres 2021

Lider İlk 45 Dakikayı Önde Kapattı|68 Aksaray Belediyespor:1 Muşspor:0

68 Aksaray Belediye Spor, 26. Hafta Maçında Muş 1984 Muşspor ile Dağılgan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

 Şampiyonluk mücadelesi veren 68 Aksaray Belediyespor, sahaya Doğukan Özçimen, Ali Mert Işık, Batuhan Yılmaz, Erdi Bakırcı, Nurullah Serbest, Aykut Sarıdoğan, Sefa Aksoy, Hasan Gündoğdu, Tahsin Hacımustafaoğlu, Mustafa Kayabaşı ve İlker Avşar ilk 11'i ile çıktı. Yedeklerde ise; Onur Arslan, Utku Burak Kunduzcu, Necmi Çoban, Emre Alan, Yusuf Can Abay, Serhat Yeşilördek ve Alpay Aldemir hazır bulundu.

Ligde 31 puanla 13. sırada bulunan ve istediği çıkışı bir türlü yakalamayan Muşspor ile şampiyonluk mücadelesi veren siyah beyazlı ekip, hakemin başlama düdüğü ile 26. hafta mücadelesine başladı.

Soğuk havaya ve rüzgara rağmen takımını yalnız bırakmayan taraftarlar, Dağılgan tribünlerini doldurdu. İlk yarının başlama düdüğü ile birlikte mutlak 3 puan için kontra atak futbol anlayışı ile sahaya çıkan 68 Aksaray Belediyespor futbolcuları, ilk 45 dakikada net 3 gol pozisyonundan yaralanamazken, konuk ekip Muşspor daha çok zamana karşı oynayarak, orta sahada oyunu kabullenmiş bir görüntü ile kontra ataklarla Aksarayspor kalesinde gol şansı aradı.

İlk Yarının Uzatma Dakikalarında Gol Geldi

Orta hakem ilk yarının sonuna 2 dakika uzatma süresi verirken, uzatma süresinde penaltı hakkı kazanan Aksaray Belediyespor, İlker Avşar'la fileleri havalandırarak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER