© Anadolu Ekspres 2021

Lider Galibiyet İçin Kenetlendi!

TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz lider 68 Aksaray Belediyespor sezonun 26. haftasında Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği 31 puanla 10. sırada bulunan 1984  Muşspor karşılaşmasının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

68 Aksaray Belediyespor son 8 maçta sahadan 7 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, en yakın takipçisi Kepez Belediyespor’a attığı 5 puan farkı korumak için saha avantajını kullanarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Dağılgan Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma çalışmalarıyla başlayan Siyah-beyazlı temsilcimiz kuvvet çalışması ve çift kale maç ile günlük idamını tamamladı.

Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık ve galibiyet serimiz de devam etmek istiyoruz diyen, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül, Muşspor hazırlıklarımız devam ediyor. Bu hafta yine kendi sahamızda oynayacağız. Bu avantajımızı en iyi şekilde kullanarak 3 puanı hanemize yazdıracağız. Bunun için dersimize iyi çalışıyoruz ve kazanmak istiyoruz. Takımımızda moral ve motivasyon en üst seviyede” dedi. Son olarak Sarıgül Pazar günü oynanacak karşılama için tüm Aksaray halkını 12. Güç olarak maça davet ediyoruz. Haber: Dilek Eyüboğlu

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER