© Anadolu Ekspres 2021

Kentsel Dönüşümde 10 Milyon 149 Bin Kira Yardımı Yapıldı

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 528 hak sahibine bugüne kadar 10 milyon 149 bin 622 liralık kira yardımı yapıldığını açıklayarak, "Hak sahiplerine anahtar teslimine kadar her ay kira yardımı yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Dinçer, şehir merkezinde bulunan Hamidiye Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 22 bin 500 metrekare alanda başlayan dönüşüm sürecinde 80 binanın uzlaşma yöntemiyle yıkıldığını ifade eden Dinçer, projede iyi bir aşama kaydedildiğini söyledi. Başkan Dinçer, bu zamana kadar 528 hak sahibine 10 milyon 149 bin 622 liralık kira yardımı yapıldığını da dile getirdi.

 

"Bu Sayısal Veriler, Vatandaşlarımızın Projemize Olan Desteğinin Göstergesidir"

Dönüşüm projesinin Türkiye'deki en yüksek oranlı projelerden biri olduğunu söyleyen Dinçer, "Bu sayısal veriler, vatandaşlarımızın projemize olan desteğinin en açık göstergesidir" ifadelerine yer verdi.

 

"Şehir Merkezimizi Yenilemiş Olacağız"

Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi için 500 gün teslim süresinin ön görüldüğünü açıklayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, "Kentsel dönüşüm tamamlandığında şehir merkezimizi yenilemiş olacağız. Projeye göre 270 Konut, 178 ticaret, 126 ofis bağımsız birimi hak sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER