© Anadolu Ekspres 2021

Karaveli: “Takımımız Net Bir Galibiyet Aldı”

68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, 3-0 kazanılan Etimesgut Belediyespor müsabakasından sonra yaptığı açıklamada, "Bulduğumuz pozisyonların ikisini gole çevirdik.

Karaveli'den Etimesgut Galibiyeti Sonrası Açıklama 

68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, 3-0 kazanılan Etimesgut Belediyespor müsabakasından sonra yaptığı açıklamada, "Bulduğumuz pozisyonların ikisini gole çevirdik. İkinci yarıda kontrollü oyunumuz pozisyon sayımızı düşürse de oyun disiplininden ayrılmayan takımımız bir gol daha atarak net bir galibiyet aldı" dedi. 

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, Etimesgut Belediyespor maçını değerlendirdi. Dağılgan Stadı'nda 3-0'lık skorla 7 haftalık aranın ardından gelen galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Karaveli, oyunun gücüne ve oyuncuların çabasına güvendiğini söyledi.

 

"Savunma Başarısını Hücumda Sonuçlandıramadığımız Maçlar Oynadık" 

Teknik patron Karaveli, "Ligin ilk maçından itibaren oynadığımız bütün maçlarda futbolun doğrularını sahaya yansıtmaya çalıştık. Savunma başarısını hücumda sonuçlandıramadığımız maçlar oynadık. Güçlü oyunumuzun karşılığını puan olarak alamadığımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"Takımımız Net Bir Galibiyet Aldı" 

Etimesgut Belediyespor maçının ilk yarısında coşkulu bir oyun oynadıklarını ve organize ataklar yaptıklarını söyleyen Karaveli, "Bulduğumuz pozisyonların ikisini gole çevirdik. İkinci yarıda kontrollü oyunumuz pozisyon sayımızı düşürse de oyun disiplininden ayrılmayan takımımız bir gol daha atarak net bir galibiyet aldı. Vazgeçmeyen oyuncularımıza ve onlara olan güvenini kaybetmeyen herkese teşekkür ederim" dedi. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER