© Anadolu Ekspres 2021

Karataş: “Yeni Yılın Huzurlu Ve Güzellikleriyle Unutulmayacak Bir Yıl Olması Gönülden Temennimizdir”

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, 2024 yılına girerken açıklamalarda bulunarak, "2024 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlık için birlik, beraberlik, kardeşlik ve esenliğe vesile olması, yeni yılın geçmiş yıllardan daha huzurlu ve güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir" dedi.

 Başkan Karataş, yeni yıl temennilerini açıkladı. 2023 yılını acı tatlı hatıralarla geride bıraktıklarını ifade eden Karataş, 2024 yılının birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesi dileğinde bulundu.

"Felaketlerle İlgili Derslerimizi Çıkarırken, Yardımlaşma Konusunda İnsanlığa Dersler Verdik"

2024 yılında Aksaray'ı daha ileri taşımak için kararlı şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Karataş, "2023 yılı Aksaray'ımız, ülkemiz ve dünyamız adına birçok duyguyu bir arada yaşadığımız bir yıl oldu. Asrın Felaketi olan depremlerle derinden sarsılırken birbirimize kenetlenerek devlet-millet kaynaşması ile tarifi mümkün olmayan acılarımızı paylaştık ve yaralarımızı sarmaya çalıştık. Felaketlerle ilgili derslerimizi çıkarırken, yardımlaşma konusunda da tüm insanlığa dersler verdik. Gazze’de yaşanan dünyanın kulaklarını tıkadığı, görmezden geldiği insanlıktan uzak saldırıları, millet olarak tüm insanlığın vicdanına bıraktığımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.

"Yeni Yılın Geçmiş Yıllardan Daha Huzurlu, Güzellikleriyle Unutulmayacak Bir Yıl Olması Gönülden Temennimizdir"

"2024 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlık için birlik, beraberlik, kardeşlik ve esenliğe vesile olması, yeni yılın geçmiş yıllardan daha huzurlu ve güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir" diyen Karataş, "Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor; aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; bütün #Aksaraylı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER