© Anadolu Ekspres 2021

"Kadının Değdiği Her İşten Güzel Sonuçlar Doğuyor"

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Çarşamba günleri açılan Hanımeli Pazarı'nı ziyaret ederek, emekçi kadınlara karanfil dağıttı. Elleriyle hamur açan Kumbuzoğlu, "Bütün hanımefendilerin, Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Hanımeli Pazarı'nı ziyaret ederek, emekçi kadınlarla bir araya geldi. Eşi Canan Kumbuzoğlu ile birlikte kadınlara ziyarette bulunan Kumbuzoğlu, karanfil dağıtarak elleriyle hamur açtı.

"Kadının Elinin Değdiği Her İşten Güzel Sonuçlar Doğuyor"

Vali Kumbuzoğlu, "Bütün hanımefendilerin, kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Kendilerine, ailelerine ve çocuklarına ömür boyu huzur diliyorum. Bugün münasebetiyle hanımlardan oluşan pazarı geziyoruz. Hepsiyle hasbihal ediyoruz onların da Kadınlar Günü'nü tebrik ettik. Onların özel olduğunu hissettiriyoruz, aslında her gün kadınlarımızın günü ama bugün güzel bir gün. Kadınlarımız bilimde, sanatta, ekonomide, sporda, siyasette, her alanda aktif. Gelişen Türkiye'mizde, Türkiye Yüzyılı'nda sayıları gittikçe aktif ortamlarda artıyor kadınlarımızın. Kadının elinin değdiği her işten her aktivitede çok güzel sonuçlar doğduğunu hep birlikte görüyoruz. Sayılarının artmasını diliyoruz" dedi.

"Tüm Erkeklerimiz Dünyaya Kadınların Penceresinden Açılıyor"

Girişimci kadınların ekonomiye büyük katkı sağladığına dikkat çeken Kumbuzoğlu, "Bir ülkenin çalışma hayatında, ekonomide, siyasette ve her alanda kaç kadın olduğu çok önemli bir ölçüttür. Bu bakımdan kadınlarımıza destek olunması gerekiyor. Kadınlarımız o kadar kıymetlidir ki tüm erkeklerimiz dünyaya kadınların penceresinden açılıyor. Bu çok önemli bir slogandır. Kadın ne kadar değerliyse erkeğin hayata katılımı ve huzuru o derece önem kazanıyor" ifadelerini kullandı. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER