© Anadolu Ekspres 2021

JASAT Mandıra Hırsızlarını Suçüstü Yakaladı

Aksaray’da bir mandıraya ait malzemeleri çalmaya çalışan hırsızlar kaçmak isterken JASAT ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

 Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, devriye faaliyeti esnasında bir aracın mandıra çevresinde şüpheli bir aracın hırsızlık yapabileceğine şüphesi üzerine aracı takibe aldı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda harekete geçen JASAT ve Asayiş Timleri takibe alınan aracın mandarı içerisine girmesi üzerine 2 şüpheli hırsızlık yaparken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan aramada; 5 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu içme aparatı, 1 adet matkap, 1 adet kriko, 1 adet kerpeten, 1 adet çekiç, 8 adet ingiliz anahtarı, 1 adet demir plaka ve 1 adet kıl testere ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan şüpheliler, daha sonra adli makamlara sevk edildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada;  Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. Haber: Dilek Eyüboğlu

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER