© Anadolu Ekspres 2021

JASAT Aranan Şahısların Korkulu Rüyası

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektiflerince kasten yaralama suçlarından aranan ve haklarında 3 yıl 1 ay 15 gün ve 1 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 2 zanlı yakalandı. Firari zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 İl Jandarma Komutanlığı, kamu düzenini ve asayişi sağlama amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakayı ele verdi. Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının verdiği talimat üzerine çalışmalar gerçekleştirildi.

Jandarma ekipleri sorumluluk bölgesi içerisinde, komando timlerinin de desteği ile JASAT Dedektifleri ve asayiş timlerince icra edilen devriye faaliyeti sırasında, kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Y. ve kasten yaralama, 2863 Sayılı Kanuna Muhalefet” aranan ve hakkında “1 yıl 10 ay 15 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen M.İ. yakalandı. Yapılan işlemlerinin ardından F.Y. ve M.İ.  adli makamlara sevk edilerek tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER