© Anadolu Ekspres 2021

Jandarmanın Yakaladığı 547 Şüpheliden 32'si Tutuklandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri devriye faaliyetleri sırasında aranan şüphelilere yönelik 1 ay içerisinde yaptığı operasyon ve denetimlerde yakalanan 547 şüpheliden 32’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Edinilen bilgiye göre, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla çeşitli çalışmalar yapan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde devriye faaliyetleri sırasında aranan şahıslara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik birçok faaliyet yürüten JASAT ve Asayiş ekipleri komando timinin de desteğiyle Mart ayı içerisinde yaptığı operasyon, uygulama ve devriye görevinde çeşitli suçlardan aranması olan 547 şüpheli yakalanarak gözaltına alınarak Jandarma Komutanlığına götürüldü. İl Jandarma Komutanlığındaki ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 32’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. Haber: Dilek Eyüboğlu

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER