© Anadolu Ekspres 2021

Jandarma Boğulma Vakalarının Önüne Geçmek İçin Denetimde

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, göl, gölet, baraj ve sulama kanalı gibi yerlerde yaşanabilecek boğulma olayları ve can kaybının önüne geçmek için denetimlerde bulunarak vatandaşları bilgilendirdi.

Yaz aylarının gelişiyle birlikte havalar sıcaklarken, vatandaşlar da serinlemek için çeşitli yollar arıyor. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, sıcak havalarda vatandaşların serinlemek için göl, gölet, baraj ve sulama kanalı gibi yerlere girmelerinin önüne geçmek için denetimleri sıklaştırdı.

 

Vatandaşlara Suya Girmemeleri Konusunda Uyarı Yapıldı 

Jandarma ekipleri, sorumluluk alanında bulunan göl, gölet ve barajlarda meydana gelebilecek olası suda boğulma olayları ve can kayıplarının önlenebilmesi maksadıyla özellikle hafta sonları gün boyu devriye faaliyetleri icra ederek,  serinlemek için suya giren vatandaşlara suya girmemeleri konusunda uyarıda bulundu. 

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Sorumluluk bölgemizde suda boğulma olayları ve can kayıplarının yaşanmaması için denetim ve bilgilendirme faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir" denildi. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER