© Anadolu Ekspres 2021

İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Harmancı: Türkiye 14 Mayıs'ta İyi'lerden Yana Olacak

İYİ Parti Aksaray teşkilatının düzenlemiş olduğu milletvekili aday adayı toplantısında basınla bir araya gelen Jeofizik Mühendisi ve Eğitimci İlksen Harmancı, basın açıklaması yaparak, İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığını duyurdu.

Basın açıklamasında konuşan Harmancı, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal ve kendisini yalnız bırakmayan yol arkadaşlarına teşekkür ederken, "Ramazan ayının ülkemize huzur ve bereket getirmesini en samimi dualarımla temenni ediyorum" dedi.

Aday Adayı Olduğumu Dava Arkadaşlarımla Paylaşmak İstiyorum

Harmancı, "Aksaraylı bir ailenin 3 çocuğu olarak, Aksaray'da ülkesine hizmet etmek için yetiştirilen bir Aksaraylı olmaktan onur duyan, memleketin sorunlarını daima omuzlarında taşıyan bir kız kardeşiniz ve evladınız mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum İYİ Parti'de dava arkadaşınız olarak sizlerin karşısındayım. Bir gencin annesi, elleri öpülesi insanların evladı olarak çok zor koşullarda çalışan kadınlarımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sesi olmak için, Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 28. Döneminde aday adayı olduğumu dava arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 

20 Yıldır Çözülemeyen Sorunları Çözmek İçin Yorulmadan Çalışacağım

Aksaray'ın birçok sorunu olmasına rağmen bugüne kadar hiçbir adım atılmadığını söyleyen Harmancı, "Halkımız takdir eder bu görev bana tebliğ edilirse, Genel Başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde 20 yıldır söz verilip de çözülemeyen sorunlarımızı çözebilmek için yılmadan yorulmadan çalışacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum" dedi.

Ciddi Bir Rapor Hazırladık, Halkımızın Yararı İçin Kullanacağız

"Benim için 6 Şubat'ta aslında hayat durdu. Biliyorum ki sizler için de durdu" diyen Milletvekili Aday Adayı İlksen Harmancı, "Yaşanan depremde birçok ilimizde olduğu gibi Aksaray da korku içerisindeydi. İYİ Parti Genel Merkezi bir Afet Koordinasyon Merkezi kurdu. Ben de bu koordinasyon içerisinde bir jeofizik mühendisi olarak aktif görev aldım. Deprem bölgelerinde deprem öncesi ve sonrası yapılması gereken çalışmalarla ilgili ciddi bir rapor hazırladık. Nasip olur da milletvekilliği adaylığımız ve halkımızın teveccühü ile milletvekilliği bize tebliğ edilirse yaşadığımız bu felaketlerden ders çıkarmak için hazırladığımız tüm çalışmalarımızı halkımızın yararı için kullanacağız" vaadinde bulundu.

Türkiye, 14 Mayıs'ta İYİ'lerden Yana Olacak

Ürettiği politikaları hayata geçirmek için canla başla çalışacağını dile getiren Harmancı, şu açıklamayla sözlerine son verdi: "Ekonomik kriz yaşayan ülkemiz insanı, her gün yeni bir zamla hayata uyanıyor. Afetleri göz göre göre felakete çevrilmesinden, iş kazalarının işin fıtratında olmasından veya o şekilde bağlanmasından, gençlerin umutsuzca yarınları izlemesinden, çocukların ve kadınların göz ardına alınmasından çok mutsuz ve çok muzdaribiz. Yanlışa sadece itiraz etmek yerine ahlak ve liyakat ile doğruyu inşa etmek için burada olduğumu ben samimi duygularımla sizlere ifade etmek istiyorum. Aksaray'da yaşayan herkesin neferi olmak için bu kutlu yolda 14 Mayıs'ta birlikte başaracağımıza cani gönülden inanıyorum. Ve inanıyorum ki Türkiye 14 Mayıs'ta İYİ'lerden yana olacak. Allah yolumuzu açık etsin memleketimizi aydınlık geleceğe kavuştursun."

Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER