© Anadolu Ekspres 2021

İYİ Parti İl Başkanı Belgemen: Rüzgar Kayadan Toz Alır

Aksaray'ın en çok teveccüh gören siyasi partisi İYİ Parti, 29 Aralık'taki büyük aday tanıtımına hazırlanıyor. Açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, "Kendi beceriksizliklerini İYİ Parti'nin üzerinde oyun oynayarak örtmeye çalışanlara, milletimiz gereken cevabı verecektir" dedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine doğru giderken, Aksaray'ın en çok teveccüh gören partisinin İYİ Parti olduğunu belirten İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, önemli açıklamalarda bulundu. İktidarın Türkiye'ye çok büyük zararlar verdiğini söyleyen Belgemen, vatandaşın artık siyasetten tamamen soğuduğunu söyledi.

 

"Aksaraylı Hemşehrilerimiz, Ülkemizin Yarınları İçin Umudu İYİ Parti'de Görmektedir"

Gelinen süreçte ülkede yerel seçim havasının yaşanmadığını belirten Belgemen, "Buna rağmen Aksaraylı hemşehrilerimiz, ülkemizin yarınları için umudu İYİ Parti'de görmektedir. Aksaray, hatta ülke siyasetinde ilklere imza attık. Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi Aksaray'da İYİ ve cesur insanların müracaatları ile 24 belediyemizin belediye başkan adaylarını neredeyse netleştirdik. Ufak bir iki rötuşumuz kaldı" ifadelerini kullandı.

 

"İYİ Parti Büyük Bir Teveccüh Görmüştür"

Türkiye siyasi tarihinde eşi benzeri görülmeyen belediye meclis üyesi tanıtımları yaptıklarını ifade eden Belgemen, "Bugün iktidar partisine bakıyoruz, zar zor belediye başkan adayları çıkartıyorlar. Belediye meclis üyeleri ya da il genel meclis üyeleri ile ilgili en ufak bir ses seda yokken diğer partilerde de durum farklı değil. Tüm Aksaray kamuoyu yakından görmektedir ki tartışmasız 31 Mart yerel seçimleri öncesi, Aksaray'da tüm belediye başkan aday adayları ve il genel meclis, belediye meclis üyesi adayları ile İYİ Parti büyük bir teveccüh görmüştür. Siyasetten uzaklaşan halkımız, ülkemizin ve Aksaray'ımızın geleceğini, İYİ insanların oluşturduğu kadrolarda görmüştür" açıklamasını yaptı.

 

"29 Aralık Cuma Günü Büyük Bir Şölenimiz Olacak"

29 Aralık Cuma günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılım göstereceği bir tanıtım toplantısı yapılacağını ifade eden Belgemen, "Büyük bir şölenimiz olacak. Bu şölende belediye başkan adaylarımız ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın tanıtımını yapacağız. Günün sonunda görüyoruz ki mevcut iktidar her alanda ülkede büyük bir hayal kırıklığı ve yıkım yaşatırken, kendi partileri dahil milletimizin siyasete olan inancını ve umudunu da kırmışlardır" dedi.

 

"İYİ Parti'nin Üzerinde Kendi Beceriksizliklerini Örtmek İçin Oyunlar Oynanmaktadır"

Geçmiş yerel seçimlerde ve milletvekili seçimlerinde birçok aday çıktığını ifade eden Belgemen, "Her seçim sürecinde göstermelik temayül yoklamaları, anketler yapılır ama genel merkez yine bildiğini okur. Aksaray'ın tanımadığı, bilmediği, bayramdan bayrama ziyarete gelen insanları belediye başkanı ya da milletvekili olarak atarlardı. Mevcut iktidarın yanlış siyasi tutumu, gerek kendi partisinde gerekse Türk siyasetine çok büyük darbe vurdu. Gelinen süreçte iktidar partisi, tarihinin belki de en kısır seçimine gitmektedir. Bu diğer partilere de yansımaktadır. Bunca kısır bir sürecin içerisinde ülkemizin ve insanların umudu olan İYİ Parti'nin üzerinde kendi basiretsizliklerini, beceriksizliklerini örtmek için oyunlar oynanmaktadır. Bugün 'İYİ Parti bitti, battı, göçüyor' algısını yaratanlar bilmelidir ki rüzgar kayadan toz alır. 81 ilde 922 ilçede ve binlerce beldemizde İYİ Parti, cesur ve İYİ kadrolarıyla seçimlere müstakil olarak girecektir" ifadelerini kullandı.

 

"İYİ ve Cesur Kadrolar, Bu Ülkenin 2. Yüzyılına Damgasını Vuracaktır"

Beceriksizliklerini gizlemek için İYİ Parti'ye oyun oynayanların 31 Mart akşamı halktan sağlam bir tokat yiyeceğini de söyleyen Belgemen, "Büyük partilerin doğum sancıları olur. Türk siyasi hayatında bunun örnekleri de çoktur. Bugün bakıldığında İYİ Parti'den istifa edenlerin sayısı 10'u geçmez. 81 ilde teşkilatı olan, parlamentoda grubu bulunan bir partide en basit istifada fırtına koparanlar bilsinler ki Türk milletinin umudu İYİ Parti'dedir. İYİ ve cesur kadrolar, bu ülkenin 2. yüzyılına damgasını vuracaktır. Bundan hiç şüphemiz yoktur" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER