© Anadolu Ekspres 2021

İYİ Parti Heyetinden, Başkan Aktürk’e Taziye Ziyareti

İYİ Parti Genel Merkezi ve Aksaray İl Teşkilatı, ADKKYB Başkanı Mahmut Aktürk’ün oğlu Murat Can Aktürk için taziye ziyareti gerçekleştirdi.

 Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği (ADKKYB) Başkanı Mahmut Aktürk’ün oğlu Murat Can Aktürk, elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Acılı aileye destek olmak ve başsağlığı dilemek amacıyla, İYİ Parti Genel Merkezi ve Aksaray İş Teşkilatı, Başkan Aktürk’e taziye ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Teşkilatından Başkan Aktürk’e Ziyaret

Taziye ziyaretine İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyon Milletvekili Hakan  Şeref Olgun, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersin Beyaz, Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, İl Başkanı Sercan Belgemen, Milletvekili Turan Yaldır ve Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz katılım sağladı.

Ziyarette İYİ Partili heyet, hayatını kaybeden Murat Can Aktürk’ün ailesine başsağlığı diledi. Aktürk ailesinin yaşadığı kahreden olay karşısında her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan İYİ Partili heyet, Murat Can Aktürk’e rahmet dileyerek, yakınlarına sabır temennisinde bulundu.

Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER