© Anadolu Ekspres 2021

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Karacaer, Seçim Çalışmalarında Tempoyu Artırdı

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Mustafa Tuğrul Karacaer, yerel seçim öncesinde seçim çalışmalarında hızını artırdı. Saha ziyaretlerini sürdüren Karacaer, toplumun tüm kesimlerine kulak vermeye devam ediyor.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Mustafa Tuğrul Karacaer, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde saha çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Aksaray'a gelişiyle birlikte adaylığının kesinleşmesi sonrasında programını yoğunlaştıran Karacaer, AK Parti ve MHP cephesinde adaylık için isim belirsizliği yaşanırken, "Aksaray Hak Ediyor" sloganı ile sahada sıkı şekilde çalışıyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Karacaer, pazar esnafıyla da bir araya geldi.

 

"Artan Maliyetler İşlerimizi Durma Noktasına Getirdi"

Karacaer'i karşısında gören pazarcı esnafı, fiyatların yerinde durmaması, sattıkları ürünü ertesi gün yerine koyamamaları ve vatandaşın alım gücünün düşmesinden dert yanarak, "Nakliye maliyeti başta olmak üzere artan maliyetler, yüksek enflasyon işlerimizi durma noktasına getirdi. sebze ve meyve fiyatlarının yüksek olması ile bizler satış yapmakta, vatandaşlarda almakta zorlanıyor, vatandaşların alım gücü her geçen gün azalıyor" ifadelerini kullandı.

 

"Yeni ve Modern Pazar Alanları Yapacağız"

Esnafın her zaman yanında olacağının ve yaşanan sorunların çözümü için elinden gelenin en iyisini yapacağının sözünü veren Karacaer, "Vatandaşlarımızın daha uygun alanlarda sebze ve meyve alışverişi yapabilmeleri için yeni ve modern pazar alanları yapacağız. Her zaman pazarcı esnaflarımızın yanında olacağız. Ekibimle birlikte Aksaray’ın hak ettiği hizmetleri gerçekleştireceğiz" dedi. İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer'e, ziyareti sırasında; İYİ Parti İl Yönetimi ve Aksaray Belediye Meclis Üyesi A. Adayları da eşlik etti. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER