© Anadolu Ekspres 2021

İlkokul Öğrencilerinden Başsavcı Aydemir'e Ziyaret

Timur Sarraf İlkokulu 3-H sınıfı öğrencileri, okul idaresi ve öğretmenleri gözetiminde Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir'i makamında ziyaret etti.

 Adliyeye ziyarette bulunan minikleri ağırlayan Başsavcı Adem Aydemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ziyarette dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"İnanılmaz Akıllı ve İnanılmaz Bilinçliler"

Başsavcı Aydemir, "Aksaray Timur Sarraf İlkokulu 3-H sınıfı öğrencileri; Müdürümüz Atilla Şenol, Müdür Yardımcımız Recep Köse ve öğretmenimiz Demet Özbek gözetiminde; geleceğimizin Cumhuriyet Savcısı Nil Deniz Aydın, Dünyaca ünlü piyanisti Esma Gülsüm Çetin ve Avukatı Ahmet Eymen Toklucu evlatlarımızın temsilciliğinde ziyarette bulundular. Nice sevimli makine mühendisi, otomotiv mühendisi, uzay mühendisi, öğretmen ve doktorları, kitap sevdalıları ile tanışmak harikaydı. İnanılmaz akıllı ve inanılmaz bilinçliler" dedi.

"Allah Sizleri Var Eylesin, Sizleri Çok Seviyoruz"

Kısa bir zaman bile olsa odasının çiçek açtığını, hayatın güzelleştiğini söyleyen Aydemir, "Tertemiz yürekleri, masum sözleri, tüm kötülükleri yok eden o gülümsemeleri bizi yeniledi, enerjimizi yükseltti. İyi ki varsınız çocuklar, Allah sizleri var eylesin. Sizleri çok seviyoruz. Bu vesileyle söylemek isterim ki; Kahrolası hiçbir görüş ve inanç çocukların hayatının yok edilmesinin gerekçesi olamaz. Filistin'de acımasızca yok edilen çocukların tüm acısını, zorlukla yutkunsak da yüreğimde taşıyorum. Bu masumlara kast edenlere lanet olsun" ifadelerini kullandı. Haber: Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER