© Anadolu Ekspres 2021

İlk Devrenin Son Maçında, Payımıza 1 Puan Düştü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Düzcespor'u sahasında ağırladı. Karşılaşma golsüz tamamlanırken, temsilcimiz 1 puana razı oldu.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Dağılgan Stadı'ndan Düzcespor'u konuk etti. Karşılaşmaya iki takım da galibiyet için çıksa da mücadele golsüz şekilde tamamlandı. İlk devrenin son maçı olan Düzcespor'dan 3 puanı almak isteyen temsilcimiz aradığı golü bulamayarak 1 puana razı oldu. Böylece TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 20 puanla 14. sırada kaldı. Taner Tuncer, Mehmet Duran ve Tuncay Ercan yönetiminde oynanan maça Motolux 68 Aksaray Belediyespor; Emre Satılmış, Uğur Aygören, Oğuzhan Açıl, Ercan Yazıcı, Osman Bayrak, Doğan Ateş, Atamer Bilgin, Efe Niyazi Kurtulmuş, Recep Türköz, Ali Kuçik, Yasin Abdioğlu ilk 11'i ile çıktı. 

 

Karşılıklı Pozisyonlar Skora Çevrilemedi

Hakemin oyunu başlatmasıyla birlikte etkili bir oyun sergilemek isteyen temsilcimiz, dakika 7'yi gösterirken Düzcespor'dan Ahmet Sun'un geliştirdiği tehlikeli pozisyonla karşı karşıya kaldı. Ancak kalemizi hedef alan top fileleri havalandırmadı ve az bir farkla dışarı çıktı. Dakika 32'de rakip takım, bir kez daha etkili atak geliştirirken kaleci Emre Satılmış, gol ihtimalini sonlandırarak topu kurtardı. 

Temsilcimizin ilk tehlikeli atağını, 39. dakikada Osman Bayrak'ın sol kanattan yaptığı ortayla buluşan Efe Niyazi Kurtulmuş gerçekleştirdi. Kurtulmuş'un vurduğu top, Düzcespor kalecisinde kaldı. İlk yarıda karşılıklı olarak ataklar gelişse de herhangi bir gol sesi duyulmadı ve takımlar 0-0 eşitlikle soyunma odasına döndü. 

 

Karşılaşma Golsüz Tamamlandı

Karşılaşmanın ikinci yarısı başlarken 62. dakikada Düzcespor oldukça etkili geldi. Rakip oyuncu Hamit, kaleci Emre ile karşı karşıya kaldı ancak başarılı eldiven, Düzcespor'a gol şansı tanımadı. 

72. dakikaya gelindiğinde ise bu kez siyah beyazlı ekip etkili bir çıkış yakaladı. Ceza sahasında topla buluşan Yasin Abdioğlu, fırsat bulduğu anda kaleye şut çekti ancak kaleci Taha, topu kornere çeldi. Maçın sonuna kadar karşılıklı olarak gol pozisyonları üreten iki ekip de pozisyonları skora çeviremeyince karşılaşma 0-0 sonlandırıldı. Dağılgan Stadyumu'nda gol sesi yükselmezken iki takım da 1 puana razı oldu. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER