© Anadolu Ekspres 2021

Hamile Abla Ve Kız Kardeşi Kazada Hayatını Kaybetti!

Avusturya’nın Tirol eyaletinde meydana gelen kazada Aksaraylı yedi aylık hamile Elmas Çeşmeci (27) ve kız kardeşi Miraç Kasal (24) olay yerinde can verdi.

 Feci kaza saat 03:30 sıralarında Avusturya’nın Tirol eyaletinin Reutte ilçesine bağlı Musau kasabası yakınlarındaki Fernpass yolunda meydana geldi. Yılbaşında aile ziyaretinden dönen Aksaraylı Türk ailesinin aracına karşı yönden gelen alkollü sürücü çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçta yedi aylık hamile Elmas Çeşmeci (27) ve kız kardeşi Miraç Kasal (24) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada, hayatını kaybeden Elmas Çeşmeci'nin 29 yaşındaki kocası ise ağır yaralı olarak helikopterle Innsbruck kliniğine kaldırıldı. Alkollü Alman sürücüsü ve yolcusu ise ağır yaralandı. Hayatını kaybeden iki kardeşin Aksaray Ervah kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Büyükelçi Ve Başkonsolostan Taziye

Feci kazanın duyulmasının ardından, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına ulaşan Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun ve Salzburg Başkonsolosu Günay Babadoğan Ertan taziyelerini ileterek, kazanın takipçileri olacağı bilgisini verdi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER