© Anadolu Ekspres 2021

"Gerçeğin Işığında Yol Almamızı Sağlayan Basın Mensuplarımızın Günü Kutlu Olsun"

Aksaray Barosu Başkanı Av. Ferit Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında bir mesaj yayınlayarak, gerçeği aydınlatan basın mensuplarının gününü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, kutlama mesajları gelmeye devam ediyor. Baro Başkanı Köse, basın mensuplarının yaptığı mesleğin çok büyük öneme sahip olduğunu, gerçeğin aydınlatılmasında basın emekçilerinin önem arz ettiğini ifade etti.

 

"Gece Gündüz Demeden Görevini Yerine Getiren Basın Mensuplarımızın Günü Kutlu Olsun"

Başkan Köse, "Gazeteci, herhangi bir olayı haber diline dökerek yazılı, görüntülü ya da sesli olarak; gazeteler, televizyonlar, radyo kanalları ve internet siteleri aracılığıyla topluma aktaran kişiye denir. Gazetecinin yaptığı faaliyetlerin toplamı da gazeteciliktir. Aksaray Barosu olarak gerçeğin ışığında yol almamızı sağlayan, kamuoyunun aydınlatması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda basın, ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak her şartta doğru haberin aktarılması için gece gündüz demeden görevini yerine getiren yerel ve ulusal basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER