© Anadolu Ekspres 2021

Futbolculardan Galibiyet Sözü Aldılar

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Düzcespor maçı öncesinde Motolux 68 Aksaray Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyetle yemek organizasyonunda buluştu.

Son iki haftada alınan galibiyetlerle puan cetvelinde üst sıralara tırmanışını sürdüren siyah beyazlı temsilcimiz, ilk yarıdaki son müsabaka olan Düzcespor maçından galibiyetle ayrılarak moralli şekilde devreyi tamamlamayı hedefliyor.

 

"Aksarayspor Şehrimizin Ortak Paydası"

Belediye Başkanı ve Motolux 68 Aksaray Belediyespor onursal Başkanı Dinçer, Motolux 68 Belediyesporlu futbolcularla bir araya geldiği yemek organizasyonunda konuşma yaparak, şehrin 20 senelik 2. lig hasretini sonlandırdıklarını belirterek, "Göreve geldiğimizde BAL liginde olan ekibimizi önce profesyonel kategoriye 3.lige, ardından uzun yıllardır özlemini duyduğu 2.lige yükselerek önemli bir başarıya imza attık. Burada kalıcı olmak istiyoruz ve bunu başaracak gücümüzde var. İnşallah galibiyet serimizi Düzce maçıyla 3 maça çıkartarak devre arasına moralli girmek istiyoruz. Aksarayspor şehrimizin ortak paydası. Bu ivmenin ve başarının devam etmesini diliyoruz. Takımımıza desteklerini esirgemeyen başta valimiz Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na, isim sponsorumuz olan Motolux firmamız yetkilisi sayın Mustafa Kurt bey’e çok teşekkür ediyorum birlik içerisinde sezonu iyi bir noktada bitireceğiz" dedi.

Plaket ve Forma Takdim Edildi

Vali Kumbuzoğlu ise yaptığı açıklamada, şehrin takımı Motolux 68 Aksaray Belediyespor'a güvendiklerini, takımın daha üst sıraları hak ettiğini söyleyerek, Düzcespor maçı öncesi futbolculardan galibiyet sözü aldı. Günün bir hatırası olarak Başkan Dinçer, Motolux firma yetkilisi Mustafa Kurt ve Vali Kumbuzoğlu'na plaket ve isimlerinin yazılı olduğu Aksarayspor forması hediye etti. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER