© Anadolu Ekspres 2021

Firari Şahıs JASAT'a Yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, devriye faaliyetleri sırasında hırsızlık suçundan hakkında 13 yıl 5 ay 5 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan bir şahsı JASAT ekiplerince tespit edilerek yakalandı. Şüpheli cezaevine gönderdi.

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, JASAT ve Sultanhanı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Sultanhanı mülki sınırları içerisinde devriye gerçekleştirildi.

Devriye sırasında hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 13 yıl 5 ay 5 gün hapis cezası bulunduğu tespit edilen bir şahıs, yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilerek, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir" denildi. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER