© Anadolu Ekspres 2021

Erel: Bu Türkü Burada Bitmeyecek

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel,  Millet İttifakı'nın aday listesinde yer almamasının ardından açıklamada bulunarak, "Bu türkü burada bitmeyecek" dedi. 

 2018 yılında İYİ Parti'den 27. Dönem milletvekili seçilen ve 5 sene boyunca Aksaray'ın sorunlarını, TBMM'de sık sık dile getiren Ayhan Erel, yeni dönemde aday gösterilmedi. 

"Bu Türkü Burada Bitmeyecek"

Konuyla ilgili açıklama yapan Erel, "Çok kıymetli Aksaraylı hemşehrilerim. Sizlerin dua ve destekleriyle Haziran 2018 seçimlerinde Aksaray milletvekili seçildim. Bu sürede devamlı sizlerin yanında sizlerin arasında olmaya çalıştım. Aksaray'ımızın sorunlarını TBMM'de dile getirdim. Bireysel sorunlarınıza gücüm yettiğince yardımcı olmaya çalıştım" dedi. Erel, "Bu seçimlerde Genel başkanımızın tasarrufu ile listede yer almadım. Partimizin kuruluşundan bu yana teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan arkadaşlarıma, özellikle canla başla çalmadık kapı bırakmayan kadın kollarındaki bacılarıma, gençlik kollarımıza tüm Aksaraylı hemşerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm partilerin milletvekili adaylarına başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin, benim varsa da hepinize helal olsun. Bu türkü burada bitmeyecek" ifadelerini kullandı.

Haber: Kemal Onur Atalay

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER